Cx Club

Restoranlarda hem rezervasyon hem ödeme aplikasyonu Dine&Pay

Teknoloji

Restoranlarda hem rezervasyon hem de hızlı ödeme imkanı sağlayan Türkiye'nin ilk global sadakat programlı mobil aplikasyonu olma özelliğiyle Dine&Pay, hem yatırımcısına hem kullanıcısına hem de üye işyerlerine kazandırma vaadiyle sektöre hızlı bir giriş yapıyor. .

Restoranlarda hem rezervasyon hem de hızlı ödeme imkanı sağlayan Türkiye'nin ilk global sadakat programlı mobil aplikasyonu olma özelliğiyle Dine&Pay, hem yatırımcısına hem kullanıcısına hem de üye işyerlerine kazandırma vaadiyle sektöre hızlı bir giriş yapıyor...
Kullanıcıların akıllı telefonları üzerinden restoranlara kolay rezervasyon yapabildiği ve hesaplarını saniyeler içinde ödeyebildiği bir mobil restoran uygulaması olan Dine&Pay, Mayıs 2017’de kullanıma açılacak. 75 üye restoranla hizmete başlayacak olan uygulamanın 2017 sonu hedefi, büyük şehirler ve turistik merkezlerdeki 600 üye restoran, 500bin kullanıcı ve 30 milyon TL ciro.

Uygulamanın en önemli avantajlarından biri ise ödüllü ve global sadakat programı PINS ile yaptığı exclusive anlaşma. Bu anlaşma ile PINS’in resmi yeme-içme uygulaması olan Dine&Pay kullanıcılarına, restoran harcamalarından kazandıkları PINS puanlarını dünyanın heryerindeki PINS üye işyerlerinde kullanabilme imkanı sunuyor.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.