CMC'de Yeni Atama

CMC Turkey’de bir iç atama ile 2009 yılından beri CMC Turkey bünyesinde çalışan Erçin Öztuncel, Bilgi Teknolojileri & İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. CMC Bilgi Teknolojileri Departmanı’nda 2009 yılından bu yana çalışan ve Yazılım & Uygulama Geliştirme Direktörü olarak görev alan Erçin Öztuncel, Bilgi Teknolojileri & İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Çağrı Merkezi 07.05.2019, 08:51 08.09.2021, 20:19
CMC'de Yeni Atama

CMC Turkey’de bir iç atama ile 2009 yılından beri CMC Turkey bünyesinde çalışan Erçin Öztuncel, Bilgi Teknolojileri & İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

CMC Bilgi Teknolojileri Departmanı’nda 2009 yılından bu yana çalışan ve Yazılım & Uygulama Geliştirme Direktörü olarak görev alan Erçin Öztuncel, Bilgi Teknolojileri & İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Öztuncel, yine aynı bölümde yüksek lisans yaptı. Kariyerine Sakarya Üniversitesi Vakfı’nda yazılım mühendisi olarak başlayan Öztuncel, Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Tic. A.Ş ve Speechouse’ta yazılım mühendisliği görevini üstlendi. 2009 yılında CMC Turkey bünyesinde çalışmaya başlayan Öztuncel, en son bilgi teknolojileri departmanında Yazılım & Uygulama Geliştirme Direktörü olarak görev alıyordu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@