AssisTT'e Erzincan'da istihdam ödülü

Türk Telekom iştiraki AssisTT, 1050’yi aşkın istihdama ulaştığı Erzincan çağrı merkezi ile ödüle layık görüldü. Erzincan’da en çok istihdam sağlayan kurum olan AssisTT’e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından plaket verildi.

Çağrı Merkezi 28.03.2018, 13:10 28.03.2018, 13:10
AssisTT'e Erzincan'da istihdam ödülü

Türk Telekom iştiraki AssisTT, 1050’yi aşkın istihdama ulaştığı Erzincan çağrı merkezi ile ödüle layık görüldü. Erzincan’da en çok istihdam sağlayan kurum olan AssisTT’e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından plaket verildi. Erzincan’da gerçekleştirdikleri istihdamı anlatan AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi.


 


Türkiye’nin en büyük çağrı merkezi hizmetini sunan Türk Telekom iştiraki AssisTT’in Erzincan’daki çağrı merkezi, 2017’de bölgede en çok istihdam sağlayan kurum oldu. Erzincan’da, Erzincan Valiliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın katılımıyla düzenlenen ‘Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı’nda AssisTT’e Teşekkür Belgesi verildi.


Toplantıya katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı konuşmada, 2018 yılında da Erzincan'da istihdamın artmasını beklediğini belirterek bölgede iş sağlayan tüm işverenlere teşekkür etti. 20’den fazla işveren kurumun katıldığı toplantının ardından Erzincan'da 2017’de en çok istihdam sağlayan işveren kurumlara plaket verildi. Erzincan'da en çok istihdam sağlayan AssisTT’in plaketi, AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım’a, Bakan Jülide Sarıeroğlu tarafından takdim edildi.


Erzincan’da 1050 kişiye ulaştı


AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım, AssisTT’in, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiğini söyledi. Yıldırım, “Erzincan çağrı merkezi lokasyonunda  geçtiğimiz ay 200 kişilik ek istihdamla hayata geçirdiğimiz ek hizmet birimi ile yatırım ve istihdamı büyütme stratejimizde önemli bir atılım gerçekleştirdik.  Böylelikle Erzincan’daki çağrı merkezimizde toplamda 1050 kişiye ulaştık. AssisTT olarak Türkiye’ye yaptığımız yatırımlara ve istihdam katkısı odaklı stratejimize aralıksız devam ediyoruz” dedi.


 


‘Dijital fabrika’ hizmeti veriyor


AssisTT, Türkiye’nin en büyük çağrı merkezi olarak 10‘uncu yaşını doldurdu. Bugün başta Türk Telekom olmak üzere, kamu ve özel sektörden pek çok şirkete ‘dijital fabrika’ gibi hizmet veren AssisTT’in Erzincan çağrı merkezi; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na da hizmet veriyor. Erzincan çağrı merkezinin hizmet verdiği diğer kurumlar arasında Türk Telekom, THY, TCDD, 11818 ve 11820 hatları ile Sağlık Bakanlığı da yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@