CCC, 2018'de ARDIAN ile birlikte büyümeyi hedefliyor

CCC, faaliyetlerini daha fazla genişletmek, yurtiçinde ve yurtdışında yeni piyasalara açılmak amacıyla 2018 yılından itibaren yeniden ARDIAN ile birlikte çalışacak. ARDIAN 2009 ile 2013 yılları arasında CCC’ye iştirak etmiş ve güçlü bir büyüme sergileyen şirketi, uluslararası genişleme stratejisinin hayata geçirilmesi konusunda desteklemişti.

Çağrı Merkezi 04.12.2017, 16:07 04.12.2017, 16:07
CCC, 2018'de ARDIAN ile birlikte büyümeyi hedefliyor
CCC, faaliyetlerini daha fazla genişletmek, yurtiçinde ve yurtdışında yeni piyasalara açılmak amacıyla 2018 yılından itibaren yeniden ARDIAN ile birlikte çalışacak.

ARDIAN 2009 ile 2013 yılları arasında CCC’ye iştirak etmiş ve güçlü bir büyüme sergileyen şirketi, uluslararası genişleme stratejisinin hayata geçirilmesi konusunda desteklemişti. CCC, ARDIAN’ın yeniden sağlayacağı destekle, Almanca konuşulan bölgelerdeki pozisyonunu genişletmeyi ve son bağımsız Avrupalı hizmet sağlayıcılardan biri olarak, Avrupa’daki piyasa konsolidasyonunda aktif bir rol üstlenmeyi planlıyor.

CCC CEO’su Christian Legat şunları söyledi: “Dirk Wittneben ve Marc Abadir etrafındaki ARDIAN takımı bizim iş modelimizi ve piyasa için önem taşıyan itici güçleri çok iyi anlıyor. 2009 ile 2013 yılları arasındaki işbirliği son derece başarılıydı ve bu başarıyı sürdüreceğimizden eminiz. Almanca konuşulan piyasadaki mükemmel pozisyonumuz ve çok çeşitli sektörlerden lider şirketlerden oluşan benzersiz müşteri portföyümüz sayesinde yeni müşterileri deneyimimiz ve hizmetlerimiz konusunda ikna etme ve onları kazanma konusunda çok iyi bir konumdayız. Aynı zamanda, ürün arzımızı sürekli olarak genişletmek suretiyle mevcut müşterilerimizle de büyümeye devam etmek istiyoruz. Bu konuda, müşterilerimiz için gerçek bir artı değer üretmek ve daha geniş bir katma değer alanını kapsamak için tüm iletişim kanalları üzerinden en yeni teknolojik çözümlere başvuruyoruz.”

ARDIAN Yönetici Direktörü Dirk Wittneben şunları söyledi: “Christian Legat, Ulf Herbrechter ve Thomas Nemec etrafındaki mükemmel CCC yönetim takımına bir sonraki büyüme safhasında eşlik edebilmek bizi mutlu ediyor. Bu işlemle ayrıca, birbirinden çok farklı gelişmişlik basamaklarındaki ve büyüklüklerdeki şirketleri destekleme konusundaki yetkinliğimizin altını çiziyoruz.” ARDIAN Yönetici Direktörü Marc Abadir şunları ekledi: “Son derece olumlu deneyimlerin devamında, CCC takımına başarı öyküsünü yazmaya devam ederken bir kez daha eşlik edebilmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. CCC’nin lider kalite sunucusu olarak, tüketicilerin giderek daha hızlı dönüşen iletişim alışkanlıklarından ve marka oluşturmada müşteri diyaloğunun artan öneminden kazançlı çıkmaya devam edeceğinden eminiz.”

CCC, 2014 yılından bu yana çoğunluk hissedarı olan Silverfleet Capital ile mevcut ve yeni piyasalarda 8 yeni lokasyon açtı ve portföyüne güçlü büyüyen müşteriler kazandırdı.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@