Comdata Group, iş süreçleri ve dış kaynak sektörünün önde gelen şirketlerinden Win Bilgi İletişim A.Ş.’yi satın alarak sunduğu hizmetlerin çeşitliliğini artırırken, Türkiye’deki pazar konumunu güçlendiriyor.


Avrupa’nın lider iş süreçleri dış kaynak (BPO) firmalarından biri olan Comdata Group, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 2013 yılında Callus’ı satın aldıktan sonra Türkiye’deki faaliyetlerini “Comdata Türkiye” markası adı altında yürüten Comdata Group, sektörün önde gelen firmalarından Win Bilgi İletişim A.Ş.’yi (Win) satın almak için anlaşmaya vardı. İstanbul, Konya ve Samsun’da 3000’e yakın çalışanı ile Telekom, Enerji, Finans ve Perakende sektörlerinde söz sahibi markalara müşteri deneyimi hizmeti sunan Comdata Türkiye, satın alma sonrası Finans ve Sigorta sektöründe daha geniş bir müşteri portföyüne hizmet verecek. Oluşacak yeni yapıda pazardaki konumunu güçlendirerek, sektör odaklı çözümlerini çeşitlendirecek.


Sahip olduğu global deneyim ve iş süreçlerine kattığı değer ile müşterilerinin uzun vadeli çözüm ortağı olmayı hedefleyen Comdata Türkiye, satın almanın ardından Türkiye’de mevcut lokasyonlarına Eskişehir ve Kayseri’yi de ekleyecek.


‘5000’e yakın çalışanımızla pazarın en güçlü oyuncularından biri olacağız’


Bu satın alma ile birlikte pazarın en güçlü oyuncularından biri olacaklarını belirten Comdata Türkiye Genel Müdürü Bahadır Pekkan, konu hakkında şunları söyledi: “Şirket kültürü olarak kendimize yakın gördüğümüz Win’in Comdata Türkiye tarafından satın alınması, hem müşteri portföyümüzü hem de sunduğumuz katma değerli hizmetlerin çeşitliliğini artırmada bize katkı sağlayacak. Bu satın alma ile birlikte 5000’e yakın çalışanımızla pazarın en güçlü oyuncularından biri olmayı hedefliyoruz.”