Comdata Yeni Lokasyonunu İzmir'de Açtı

Comdata'nın İzmir'de yeni açılan lokasyonunda; Almanya, İsviçre ve Avusturya bölgelerine çağrı merkezi hizmeti verilecek.

Çağrı Merkezi 11.03.2022, 11:00 Eylem gün
Comdata Yeni Lokasyonunu İzmir'de Açtı

Comdata, 8.lokasyonunu İzmir’de hizmete açtı. İzmir Konak bölgesinde 1400 metrekare alana kurulu olan lokasyon, Comdata Genel Müdürü Yasin Uslu, Comdata Group Dijital Dönüşüm ve Entegrasyon Başkanı Patrice Mazoyer ve Üst Düzey Yöneticilerin katılımıyla törenle açıldı.  İlk etapta 100 kişiye istihdam sağlayan operasyonun iki yıl içinde 500 çalışana ulaşması hedefleniyor. 
 
"30 milyon TL'lik yatırımla Almanca hizmette önemli bir merkez olacağız"
Comdata Genel Müdürü Yasin Uslu İzmir özelindeki yatırım planları hakkında şunları söyledi: “Müşteri deneyimi alanında 5000 çalışanımızla, 7 ilde, 80’in üzerinde çok değerli markaya hizmet sunuyoruz. Ar-Ge Merkezi çalışmalarımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik güncel teknolojik geliştirmeleri devreye alıyoruz. Son iki yıldır iş hedeflerimizi farklı bir kulvara taşıyarak; özellikle Almanya, İsviçre ve Avusturya pazarlarına yabancı dilde hizmet sunmaya başladık. İzmir’e bu alanda yatırım yapmaktan dolayı son derece gururluyuz. Bugün İzmir’de çağrı almaya 100 çalışma arkadaşımızla başladık. Bu bizim için önemli bir adım. Amacımız Comdata olarak, near-shore hizmetlerde büyük başarılara imza atıp, Türkiye’nin bu alanda tercih edilirliğini artırmak. Bu nedenle 2021’de toplamda yaklaşık 30 Milyon TL'lik teknoloji ve lokasyon yatırımı yaptık. 2022’de de Türkiye’de yatırımlarımızı sürdüreceğiz."
 
Comdata’nın Türkiye’deki yatırımlarını değerlendiren Uslu, “İş süreçleri ve dışkaynak hizmetlerinde (BPO) sektör liderleri arasında yer alan Comdata, hem Türkçe hem de yabancı dilde hizmet konusunda deneyimli bir ekibe sahip. Şirketimiz 2021’de % 50 büyüme ivmesi yakaladı. 2022’de % 75 büyüme hedefine doğru ilerliyoruz. Yabancı dilde hizmet ile yakaladığımız müşteri memnuniyeti ve büyüme potansiyelimizi dikkate alarak, near-shore alanında yatırımlarımıza hız verdik. Comdata Group’un 21 ülkede 30 dilde hizmet tecrübesi de bizlere ışık tutuyor. Almanca bilen potansiyel çalışan kitlesi bizim için değerli. Almanca bilen, müşteri deneyimi alanında kurumsal bir Şirkette kariyer yapmak isteyen ve çalışmaya istekli arkadaşlarımızı Comdata’ya bekliyoruz.”dedi. 
 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@