Turkcell Global Bilgi, Edirne'de istihdam yaratmaya devam ediyor

Bu sene üçüncü yaşını 1500 çalışanı ile kutlayan Turkcell Global Bilgi’nin Edirne lokasyonu, Edirne’de işe alımlarına devam ediyor. Türkiye’nin müşteri deneyimi çözümleri merkezi Turkcell Global Bilgi’nin Edirne lokasyonu üçüncü senesinde 1500 kişiye sağladığı istihdamla şehrin en büyük işverenlerinden biri oldu.

Çağrı Merkezi 11.04.2017, 11:33 11.04.2017, 11:33
Turkcell Global Bilgi, Edirne'de istihdam yaratmaya devam ediyor
Bu sene üçüncü yaşını 1500 çalışanı ile kutlayan Turkcell Global Bilgi’nin Edirne lokasyonu, Edirne’de işe alımlarına devam ediyor.

Türkiye’nin müşteri deneyimi çözümleri merkezi Turkcell Global Bilgi’nin Edirne lokasyonu üçüncü senesinde 1500 kişiye sağladığı istihdamla şehrin en büyük işverenlerinden biri oldu. Çalışanlarına sunduğu kariyer fırsatlarıyla genç bireylerin kendi beceri ve yeteneklerini geliştirmesine destek olan Turkcell Global Bilgi Edirne çağrı merkezi, böylelikle şehrin iş gücü kalitesinin iyileştirilmesine büyük katkılar sağlıyor.

Aylık ortalama 3 milyon çağrıya cevap veren ve hizmet kapasitesini gitgide artıran Edirne lokasyonu, müşterilerine Gelen Çağrı, Dış Arama, Satış, Tahsilat, Sosyal Medya, Web Chat, Arka Ofis ve Yazılı İletişim kanalları üzerinden 7/24 kesintisiz hizmet sunuyor.

%72’si kadın çalışan

Personelinin %57’sinin üniversite mezunlarından oluştuğu ve yaş ortalamasının 27 olduğu Edirne lokasyonunun çalışanlarının %72’si de kadınlardan oluşuyor.

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ Turkcell Global Bilgi olarak her sene yeni istihdam alanları açmak için tüm fırsatları değerlendiriyoruz. Şu an da yurt içinde ve yurt dışında toplam 12 bin kişiye istihdam sağlayan şirketimiz 2017’de hedefleri gerçekleştiği taktirde 1500 kişiye daha  yeni iş kapısı açacak. Anadolu’nun dört bir köşesinde gençlerimize ve özellikle kadınlarımıza imkan sunduğumuz için son derece mutluyuz.”dedi. Çalışan mutluluğunu çok önemsediklerinin altını çizen Çavdar” Sosyal Etkinlikler Kulübümüzün sene içerisinde düzenlediği birbirinden renkli etkinlikler çalışanlarımızın iş motivasyonlarını ve şirkete olan bağlılıklarının önemli ölçüde artırıyor. Edirne’de geçtiğimiz sene başlayan Kadınlar Futbol Turnuvası da bu etkinliklerden bir tanesi. Bu turnuvayla hem çalışanlarımız hem de aileleri eğlence dolu saatler geçirdi. Edirne’de yakaladığımız başarıda çalışanlarımızın büyük emekleri olduğunu biliyor, en iyi koşullarda iş hayatlarına devam etmeleri için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@