Turkcell Global Bilgi'nin engelli istihdamına Trabzon'da İŞKUR'dan teşekkür plaketi

Turkcell Global Bilgi Trabzon’da iş arayan engelliler ile engelli çalışan arayışında bulunan işverenleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Engelli Kariyer Zirvesi’de engelliler için sağladığı istihdam dolayısıyla İşkur’dan teşekkür plaketi aldı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçü, Trabzon Çalışma ve İşkur İl Müdürü Adnan Zengin’in katılımıyla gerçekleşen , iş arayan engelliler ile engelli çalışan arayışında bulunan işverenleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Engelli Kariyer Zirvesi’de, Turkcell Global Bilgi Trabzon Lokasyon Müdürü Şule Dudul, teşekkür plaketini  İşkur İl Müdürü Adnan Zengin’den aldı.

Çağrı Merkezi 28.12.2016, 15:23 28.12.2016, 15:23
Turkcell Global Bilgi'nin engelli istihdamına  Trabzon'da İŞKUR'dan teşekkür plaketi
Turkcell Global Bilgi Trabzon’da iş arayan engelliler ile engelli çalışan arayışında bulunan işverenleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Engelli Kariyer Zirvesi’de engelliler için sağladığı istihdam dolayısıyla İşkur’dan teşekkür plaketi aldı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçü, Trabzon Çalışma ve İşkur İl Müdürü Adnan Zengin’in katılımıyla gerçekleşen , iş arayan engelliler ile engelli çalışan arayışında bulunan işverenleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Engelli Kariyer Zirvesi’de, Turkcell Global Bilgi Trabzon Lokasyon Müdürü Şule Dudul, teşekkür plaketini  İşkur İl Müdürü Adnan Zengin’den aldı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Turkcell Global Bilgi Turkcell Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Funda Seyrek Kantarlı: "Turkcell Global Bilgi olarak engelli vatandaşlarımızı yaşamın her alanında aktif olarak yer alması gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple iş hayatında engelli istihdamını önemsiyor, bu yönde atılan her adımı da destekliyoruz. Onların hayata daha sıkı tutunmaları ve geleceğe daha umutla bakabilmelerine bir katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize… Şirket olarak asli görevlerimizden biri olan engelli istihdamına sağladığımız katkının Trabzon Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü tarafından takdir edilmesi ve bunun bir plaketle taçlandırılması bizim için büyük bir onur, kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz. Engellerin aşılması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@