Cüneyt Uslu, Webhelp Türkiye Global Operasyonlardan Sorumlu GMY Olarak Göreve Başladı

Çağrı merkezleri yönetiminde Avrupa’nın lider şirketi Webhelp’in Türkiye üst yönetimine, Cüneyt Uslu atandı. Uslu, Webhelp Türkiye’de Global Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Genel 28.01.2021, 13:24 28.01.2021, 13:24
Cüneyt Uslu, Webhelp Türkiye Global Operasyonlardan Sorumlu GMY Olarak Göreve Başladı
Çağrı merkezleri yönetiminde Avrupa’nın lider şirketi Webhelp’in Türkiye üst yönetimine, Cüneyt Uslu atandı. Uslu, Webhelp Türkiye’de Global Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. Cüneyt Uslu “Hedefimiz ülkenin en büyük hizmet ihraç eden şirketi haline gelmek” dedi.

Çağrı merkezleri, global danışmanlık ve IT sektörlerinde 20 yılı aşkın tecrübeye sahip Cüneyt Uslu, ‘’IT sektöründe de uzun yıllar görev almış biri olarak, temel dinamikleri benzeyen fakat operasyonel anlamda çok daha insan odaklı olan bir göreve geldiğimi söyleyebilirim. Önümüzde kat edeceğimiz uzun yolların olduğuna inanıyorum. Bu yolda odağımızı kaybetmeden, her gün yeni şeyler öğrenerek ve üzerine katarak ilerlemek en büyük hedefim’’ dedi.

Ekip olarak, Avrupa pazarında 8 ayrı dilde hizmet sunan Webhelp Türkiye’yi iki yıl içinde Türkiye’nin en büyük hizmet ihracatı yapan şirketi haline getirmeyi hedeflediklerini anlatan Cüneyt Uslu, “Müşteri deneyiminde fark yaratan bir şirket olarak, yeni başarı hikayeleri yazmaya hazırız” dedi.

 

Cüneyt Uslu kimdir?

Doğu Akdeniz Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine Accenture’ın Zürih ve Londra ofislerinde başlayan Cüneyt Uslu, 11 yıl boyunca şirketin çeşitli pozisyonlarında yöneticilik yaptı. 2012-2015 yılları arasında IBM Global Business Services bünyesinde, “Uygulama Yönetim Servisleri Ülke Lideri” ve “Finansal Servisler Ülke Lideri” görevlerini üstlendi. 2015’te Atos Türkiye’de ‘’Danışmanlık ve Entegrasyon Ülke Lideri’’ olarak başladığı görevine, 2016’da aynı şirketin CEO’su olarak devam etti. ‘’ 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@