AssisTT'e Bilişim 500'den Birincilik Ödülü

Türkiyenin en prestijli çağrı merkezlerinden AssisTT, önde gelen bilişim firmalarının yer aldığı ‘500 Bilişim Şirketi Araştırması’nda "Yılın Dış Kaynak Kullanım Hizmeti" kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Online olarak düzenlenen ödül töreninde kategorisinde yine zirveye çıkarak önemli bir başarı kazanan AssisTT, Bilişim 500'ün satış gelirlerine göre gerçekleştirdiği sıralamada ise 21.

Müşteri Deneyimi 31.08.2020, 16:10 08.09.2021, 17:32
AssisTT'e Bilişim 500'den Birincilik Ödülü

Türkiyenin en prestijli çağrı merkezlerinden AssisTT, önde gelen bilişim firmalarının yer aldığı ‘500 Bilişim Şirketi Araştırması’nda "Yılın Dış Kaynak Kullanım Hizmeti" kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Online olarak düzenlenen ödül töreninde kategorisinde yine zirveye çıkarak önemli bir başarı kazanan AssisTT, Bilişim 500'ün satış gelirlerine göre gerçekleştirdiği sıralamada ise 21. sırada yer aldı.

BThaber Yayıncılık tarafından gerçekleştirilen Bilişim 500 Araştırması’na ilişkin veriler, sektöre ayna tutuyor, bilişim şirketlerinin yanı sıra kamu ve özel sektör alımlarında bir referans olarak kullanılıyor.

Haktan Saran:

AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran, “14.000 kişilik AssisTT ailemizle 23 şehirde ülkemiz insanına teknolojik çözümlerimizle 7/24 hizmet veriyoruz. Başarı ekip işi ve birlikte başarıyoruz. Tüm çalışmalarda en önemli değerimiz insan, insana ve teknolojiye yatırım yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yatırımlarımızı arttırarak ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu ödülü 14.000 kişilik AssisTT ailesi olarak almanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@