Bosch'tan mağazadaki müşterinin davranışlarını analiz eden çözüm

Bosch Güvenlik Sistemleri, perakendecilerin operasyonlarını, müşteri ilişkilerini ve satışlarını geliştirmeleri için, mağaza yoğunluğuna ilişkin değerli bilgiler sunan Mağaza İçi Analizi çözümünü geliştirdi. Mağaza İçi Analizler, satıcılar için, müşterilerin mağazada gezdikleri süre boyunca sergilediği davranışlarla ilgili bilgiler sağlıyor.

Müşteri Deneyimi 20.09.2017, 10:21 20.09.2017, 10:21
Bosch'tan mağazadaki müşterinin davranışlarını analiz eden çözüm
Bosch Güvenlik Sistemleri, perakendecilerin operasyonlarını, müşteri ilişkilerini ve satışlarını geliştirmeleri için, mağaza yoğunluğuna ilişkin değerli bilgiler sunan Mağaza İçi Analizi çözümünü geliştirdi.

Mağaza İçi Analizler, satıcılar için, müşterilerin mağazada gezdikleri süre boyunca sergilediği davranışlarla ilgili bilgiler sağlıyor. Müşterilerin mağaza boyunca amaçlanan yolda hareket edip etmediklerini belirlemek için, satıcılara akış analizi gibi mağaza trafiği sanallaştırma araçları sunuyor. Çözüm, müşterilerin nerede yürüdüğünü, durduğunu ve beklediğini göstererek, bir görüntüleyicideki gerçek sayıya ve alışveriş yapan davranışına göre bağlılık süreleri ve oranları gibi performans ölçümleri sağlıyor. Bu, satıcılara daha yüksek satış ve gelir sağlayabilecek ürünlerde müşteri bağlılığını artırmak için gerek duydukları bilgileri sağlayarak, mağazadaki her görüntüleyicinin performansını değerlendirmelerine yardımcı oluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@