Domino'stan Müşteri Deneyiminde Yeni Bir Adım:Sıcak Takip Uygulaması

Güçlü bir teknolojik alt yapısıyla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırma hedefinde yeni bir adım atan Domino’s, lezzet ve fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yenilenen kampanyaları, mobil uygulama ve domino’s.

Müşteri Deneyimi 14.01.2019, 11:16 14.01.2019, 11:16
Domino'stan Müşteri Deneyiminde Yeni Bir Adım:Sıcak Takip Uygulaması

Güçlü bir teknolojik alt yapısıyla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırma hedefinde yeni bir adım atan Domino’s, lezzet ve fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yenilenen kampanyaları, mobil uygulama ve domino’s.com.tr adresinden izleyebilen Domino’s sevenler, Sıcak Takip Uygulaması ile de siparişlerini canlı takip edebiliyor.

İndirimli kampanyalardan yararlanmak için tek yapılması gereken pizza, ekmek arası lezzetler, tavuk, patates ve tatlı çeşitlerinden birini seçip Domino’s mobil uygulama ya da dominos.com.tr’den sipariş vermek.

İndirimli fiyatlarının yanı sıra siparişlerini, adresine en hızlı şekilde ulaştıran marka, Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede kaldı?” sorusuna anında cevap veriyor. Müşteriler Sıcak Takip sayesinde siparişlerinin durumunu cep telefonundan takip edebiliyor. Pizzanın ne zaman fırından çıktığı, kuryenin kaç sokak uzakta olduğu, siparişin kaç dakika sonra kapıya ulaşacağı bu uygulama üzerinden canlı izleniyor.

Sahip olduğu teknolojik alt yapısıyla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Domino’s, lezzeti ve fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini arttırmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@