Tavuk Dünyası %96'lık müşteri memnuniyetiyle büyümesine devam ediyor

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu; büyümeyi kesintisiz kılabilmenin; müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanmasından geçtiğini sözlerine ekleyerek şu açıklamaları yaptı: “Gerek yeni lezzetlerimiz ile menülerimizin oluşturulmasında, gerekse de yeni hedeflerimizin belirlenmesinde müşterilerimiz, bizim için ‘uzmanlıklarına güvendiğimiz en değerli iş ortağımız’ konumunda. Bu yaklaşımla bu yıl Ipsos ile birlikte yaptığımız bir tüketici araştırmasıyla yine tüketicilerimizin nabzını tuttuk.

Müşteri Deneyimi 27.09.2017, 10:28 27.09.2017, 10:28
Tavuk Dünyası %96'lık müşteri memnuniyetiyle büyümesine devam ediyor

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu; büyümeyi kesintisiz kılabilmenin; müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanmasından geçtiğini sözlerine ekleyerek şu açıklamaları yaptı:

“Gerek yeni lezzetlerimiz ile menülerimizin oluşturulmasında, gerekse de yeni hedeflerimizin belirlenmesinde müşterilerimiz, bizim için ‘uzmanlıklarına güvendiğimiz en değerli iş ortağımız’ konumunda. Bu yaklaşımla bu yıl Ipsos ile birlikte yaptığımız bir tüketici araştırmasıyla yine tüketicilerimizin nabzını tuttuk.”

Araştırmadan çıkan sonuçların kendileri için hem bir motivasyon kaynağı hem de yeni hedeflerin belirlenmesinde önemli bir rehber olduğuna da dikkat çeken Volkan Mumcu; “Araştırmamızla elde ettiğimiz veriler sonucunda gururla ifade etmek isterim ki; müşteri memnuniyeti seviyemiz %96 oranına ulaşmış durumda. Bu vesileyle en önemli değerimiz olan müşterilerimizle aramızda bu derece kuvvetli bir bağ oluşturmamızı sağlayan lezzetlerimizin yaratıcılarına, tüm restoran çalışanlarımıza, yatırımcılarımıza ve Tavuk Dünyası ailesine teşekkür etmek istiyorum.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@