Acer Müşterilerine Çevrim İçi Platformlar Üzerinden Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Acer Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jason Chen: “Müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın sağlığı bizim için ilk sıradadır. ” Dünya teknoloji devleri arasında yer alan Acer, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de müşterilerine her daim en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Perakende 09.04.2020, 17:13 08.09.2021, 21:05
Acer Müşterilerine Çevrim İçi Platformlar Üzerinden Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Acer Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jason Chen: “Müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın sağlığı bizim için ilk sıradadır.”


Dünya teknoloji devleri arasında yer alan Acer, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de müşterilerine her daim en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Koronavirüsün etkisini artırdığı bu dönemde de teknik destek ve satış sonrası destek konularında müşterilerine en kapsamlı hizmeti vermeyi sürdüren Acer, küresel çaptaki salgın nedeniyle ortaya çıkan koşullardan ötürü tüm kullanıcılarını çevrim içi müşteri destek platformlarına yönlendiriyor. Gündemle ilgili bir mesaj yayınlayan Acer Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jason Chen “İş sürekliliği ve müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın sağlığı bizim için ilk sıradadır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@