Enerya Enerji, abone işlemlerinde online kanalları hızlandırdı

Enerya Enerji tarafından abonelerin işlemlerini hızlı ve konforlu yapması için hayata geçirdiği online kanallarda, 2019’dan bugüne kadar 234 bini aşkın başvuru alınıp tamamlanırken, en çok başvuru yapılan il Konya oldu. Bu süreçte müşteri memnuniyet oranı ise %80’in üzerine çıktı.

Perakende 08.09.2021, 17:06 08.09.2021, 21:17 Eylem gün
Enerya Enerji, abone işlemlerinde online kanalları hızlandırdı

Türkiye’nin en yaygın 2’nci doğal gaz dağıtım şirketi Enerya Enerji, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ederken, hizmet kalitesini her geçen gün artırmak için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Özellikle pandemi döneminde halk sağlığını ön plana alarak, Müşteri Hizmetleri Ofisi’ne gitmeye ihtiyaç duymadan, dilediğiniz yerden işlemlerinizi yapmaya olanak sağlayan Enerya Enerji, bu sayede kullanıcılara konforlu ve hızlı hizmet sunuyor. WhatsApp İletişim Hattı, www.enerya.com.tr ve web chat kanalları üzerinden işlemler kesintisiz sürdürülüyor. 

Online işlemlerin daha yaygın ve yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandığı 2019 yılından bu yana online işlemlerde 234.843 başvuru alınırken, online kanalları en çok tercih eden il Konya oldu. Online kanallardan gerçekleştirilen işlemlerin %35’i Konya’dan yapılırken, ikinci sırada Denizli yer aldı. Denizli’de işlemlerin %27’si online kanallar üzerinden gerçekleştirildi. Hayata geçirilen dijital uygulamalar ile müşteri memnuniyeti ise %80’in üzerine çıktı. 

Çağrı Merkezi’ni en çok tercih eden şehir Denizli olurken, Nevşehir aboneleri ise en çok Müşteri Hizmetleri Ofisi’ni tercih etti.

444 8 429 numarası üzerinden WhatsApp İletişim Hattı uygulaması ile aboneler, hafta içi 08.00-19.00, hafta sonu 08.00-17.00 saatleri arasında birçok işlem yapabiliyor. Aboneler evrak istenen durumlarda bu belgeleri Enerya WhatsApp İletişim Hattı üzerinden kolayca iletebiliyor. 2021 Mayıs ayında devreye alınan WhatsApp İletişim Hattı’nın en çok tercih edildiği il Nevşehir olurken, 2. sırada Antalya yer alıyor. 

İşlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmek isteyen Enerya aboneleri, www.enerya.com.tr adresi üzerinden de hızlı bir şekilde işlemlerini yapıyor. Online işlemler; abonelik, fatura, fesih ve talep sorgulama işlemleri olarak dört farklı kategoriden oluşuyor. Kullanıcılar abonelik işlemlerinde online bağlantı anlaşması, abonelik sözleşmesi, bina önünde doğal gaz hattı sorgulaması, sertifikalı firmaları sorgulama, proje ve randevu durumunu öğrenme, bilgi güncelleme gibi hizmetlerden faydalanabilirken; fatura işlemlerinde ise fatura görüntüleme, otomatik ödeme tarihi vererek son ödeme tarihini ayın 15’ine erteleme hizmetlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. 

Enerya’nın hayata geçirdiği ‘Online Randevu Sistemi’ ile Enerya aboneleri randevu oluşturarak, Müşteri Hizmetleri’ndeki işlemlerini kolaylıkla,   sıra beklemeden yapıyor. Ekim 2020 itibarıyla abonelerin kullanımına sunulan Online Randevu Sistemi aboneler tarafından sıkça tercih ediliyor Online Randevu Sistemi’nin en sık kullanıldığı il ise Denizli. 

Web chat uygulaması sayesinde, müşteri temsilcileri ile hızlı bir şekilde görüşmeler gerçekleştirilirken, başvurulan konu detayları hakkında hızlı aksiyonlar alınıyor. Abonelerin her türlü öneri, istek ve şikâyetlerini ilettiği web chat uygulaması en çok abonelik bilgi talebi için tercih ediliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@