Anadolu Sigorta'dan 7/24 Canlı ve Görüntülü Sağlık Danışmanlığı Hizmeti

Anadolu Sigorta, Sağlık Bakanlığı'nın rehberliği ışığında "Evde Kal!" çağrısını destekleyerek, sağlık sigortası sahiplerine canlı ve görüntülü sağlık danışmanlığı hizmeti veriyor. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Anadolu Sigorta, online ve ücretsiz "Görüntülü Doktor Hizmeti" ile 7/24 tüm sağlık sigortalılarının yanında.

Perakende 24.03.2020, 13:24 24.03.2020, 13:24
Anadolu Sigorta'dan 7/24 Canlı ve Görüntülü Sağlık Danışmanlığı Hizmeti
Anadolu Sigorta, Sağlık Bakanlığı'nın rehberliği ışığında "Evde Kal!" çağrısını destekleyerek, sağlık sigortası sahiplerine canlı ve görüntülü sağlık danışmanlığı hizmeti veriyor. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Anadolu Sigorta, online ve ücretsiz "Görüntülü Doktor Hizmeti" ile 7/24 tüm sağlık sigortalılarının yanında. Hizmete Sağlığım Cepte uygulamasından veya Anadolu Sigorta web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

Hizmet kapsamında, bireysel ve kurumsal sigortalılar, Anadolu Sigorta web sitesi aracılığıyla online şubeden ya da mobil uygulamamız Sağlığım Cepte üzerinden, TC kimlik numarası ile giriş yapıyor ve 7/24 canlı ve görüntülü görüşme yapabiliyorlar. Bu sayede Anadolu Sigortalılar kısa sürede hekime ulaşıp sağlık sorunları için etkin ve doğru yönlendirme alabiliyorlar.

360 derece bir bakış sunan uygulamayla sigortalılar, geçmişe yönelik tüm anlaşmalı kurum ziyaretlerini, hangi doktora, ne zaman gittiğini ve yapılan tüm ödemeleri şeffaf bir şekilde görebiliyor statülerini takip ediyor, reddedilen provizyonların sebeplerini görüntüleyebiliyor. Sağlıkları ile ilgili dosyaları Sağlığım Cepte’ye yükleyerek 7/24 erişebiliyorlar.Bunun yanında sağlık açık rıza onayı verme, teminatları görüntüleme, anlaşmalı kurum arama vb. poliçeye bağlı tüm işlemleri hem kendi hem de Aile Bireylerim kısmından 18 yaş altı sigortalı çocukları için de yapabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@