Anadolu Sigorta'ya Stevie Awards'dan İki Ödül

Basic RGB

Perakende 19.09.2020, 13:09 19.09.2020, 13:09
Anadolu Sigorta'ya Stevie Awards'dan İki Ödül
Anadolu Sigorta, Stevie International Business Awards’ta iki ödül birden kazandı. Müşteri Analitiği (MAT) Projesi ile ‘Sigorta Çözümü’ kategorisinde altın ödüle layık görülen Anadolu Sigorta, Uçuşum Güvende ürünü ile de ‘Yılın En İyi Yeni Ürünü veya Hizmeti ’ kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Müşteri Analitiği (MAT) Projesi ile ‘Sigorta Çözümü’ kategorisinde altın ödül kazanan Anadolu Sigorta, Uçuşum Güvende ürünü ile de Yılın En İyi Yeni Ürünü veya Hizmeti kategorisinde ‘Finansal Hizmetler’ dalında gümüş ödülün sahibi oldu.

Müşteri Analitiği (MAT) Projesi

Süreçlerini ve uygulamalarını teknolojik ve demografik gelişmelere paralel olarak sürekli yenileyen Anadolu Sigorta, Müşteri Analitiği (MAT) projesi ile müşterilerini daha yakından tanıyor. MAT projesi, Anadolu Sigorta’ya müşterilerinin alışkanlıklarını ve yaşam tarzlarını tanıma, ihtiyaçlarını anlama ve beklentilerine en hızlı ve etkili şekilde cevap verme olanağı sunarak, müşteri memnuniyetini ve bağlılığını artırmaya yönelik aksiyonlar almasını sağlıyor. Bireysel ve tüzel müşterilerin değer, davranış ve potansiyellerine göre ayrı ayrı segmente edildiği MAT projesi, ürün satın alma ve terk etme eğilimlerinin her bir müşteri için otomatik olarak analiz edilmesi ve sonuçlarının segmentlere girdi olarak kullanılması üzerine kurulu bu ekosistem. Anadolu Sigorta, MAT projesi ile hem fiyatlandırmayı hem de hasar ve hizmet süreçlerini özelleştiriyor.

Uçuşum Güvende Sigortası

Anadolu Sigorta’nın sektörde ilk olarak sunduğu Uçuşum Güvende Sigortası ile tarifeli yurtiçi uçuşlarda veya kalkış ya da varış noktası Türkiye olan tarifeli yurtdışı uçuşlarda, sebebi ne olursa olsun 120 dakikayı aşan uçuş gecikmesi ya da uçuş günü ve bir gün öncesindeki iptali teminat altına alınıyor. Anadolu Sigorta, uçuşun poliçede yazılı süreler içinde her ne sebeple olursa olsun gecikmesini veya iptal olmasını takiben tazminat ödemesini, sigortalıdan hiçbir belge talep etmeden, herhangi bir zarara/kayba uğrayıp uğramadığına bakmadan ve başka herhangi bir koşula bağlı olmadan, anında otomatik olarak sigortalının hesabına aktarıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@