2017 IDC MarketScape Global Tümleşik İletişim ve İşbirliği Üreticisi Değerlendirmesinde AVAYA Lider Üretici Seçildi

Avaya tümleşik iletişim ve işbirliği teknolojileri sağlayan global 11 üreticinin, yeteneklerinin ve stratejilerinin değerlendirilmeleri sonucunda lider üreticiler arasında yeraldığını açıkladı. Geçtiğimiz sene, Avaya tümleşik iletişim ve işbirliği teknolojilerine yönelik  Team Engagement portföyünü ve çağrı merkezleri çözümlerini içeren Customer Engagement portföyünü geliştirdi.

Teknoloji 21.08.2017, 20:22 21.08.2017, 20:22
2017 IDC MarketScape Global Tümleşik İletişim ve İşbirliği Üreticisi Değerlendirmesinde AVAYA Lider Üretici Seçildi
Avaya tümleşik iletişim ve işbirliği teknolojileri sağlayan global 11 üreticinin, yeteneklerinin ve stratejilerinin değerlendirilmeleri sonucunda lider üreticiler arasında yeraldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sene, Avaya tümleşik iletişim ve işbirliği teknolojilerine yönelik  Team Engagement portföyünü ve çağrı merkezleri çözümlerini içeren Customer Engagement portföyünü geliştirdi. Team Engagement için Avaya Equinox’un pazara sunulması, Customer Engagement için  Avaya Oceana, Zang’in ortaya çıkışı ve Avaya Breeze’in devam eden gelişimi, kritik  altyapı ve uygulamalara entegrasyon yeteneği ile şirketlere  üzerinde çözümler geliştirebilecekleri açık bir platform sunmaktadır.  Avaya Breeze ve yazılım geliştiricilerden oluşan Avaya DevConnect topluluğu  sayesinde, şirketler kolaylıkla  iletişim yeteneklerini geliştirebilir ve bu geliştirmeleri  iş süreçleri ve uygulamalarıyla entegre edebilirler.
Avaya Türkiye Genel Müdürü Ayşe Kılıçaslan konuyla ilgili olarak  ‘Avaya olarak biz,  firmaların varolan yatırımlarını kullanırken yeni yetenekleri sistemlerine -hibrit veya tamamen bulut temelli sistemler üzerinden-entegre edebilmeleri için esneklik sağlamalarını ve  daha geniş kapsamlı bir dijital strateji benimsemelerini  desteklemekteyiz. ‘ dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@