Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye Birincisi Verifone Oldu

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Avrupa Bulut Ödülleri'nde Verifone Türkiye, En İyi Bulut Bilişim Dönüşüm Metotları Kategori Birincisi ve En İyi Bulut Bilişim Dönüşüm Metotları Avrupa Kategori İkincisi olmaya hak kazandı. Dünya ödeme sistemleri devi Verifone, alanındaki en prestijli ödüllerden olan Avrupa Bulut Ödülleri’nin (Euro Cloud Awards) Türkiye birincisi oldu.

Teknoloji 25.11.2016, 11:36 25.11.2016, 11:36
Avrupa Bulut Ödülleri'nin  Türkiye Birincisi Verifone Oldu
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Avrupa Bulut Ödülleri'nde Verifone Türkiye, En İyi Bulut Bilişim Dönüşüm Metotları Kategori Birincisi ve En İyi Bulut Bilişim Dönüşüm Metotları Avrupa Kategori İkincisi olmaya hak kazandı.

Dünya ödeme sistemleri devi Verifone, alanındaki en prestijli ödüllerden olan Avrupa Bulut Ödülleri’nin (Euro Cloud Awards) Türkiye birincisi oldu. Yarışmanın “Bulut Bilişim Dönüşüm Metotları” (Best Cloud Transformation Methods) kategorisinde büyük ödülü, “En İyi Bulut Bilişim Dönüşüm Metotları Avrupa kategorisinde ise ikincilik kazanan Verifone, geliştirdiği teknolojiyle, perakende sektöründe önemli bir dönüşümün öncüsü konumunda olduğunu da bir kez daha kanıtladı. Bulut bilişim teknolojisini POS terminallerine entegre eden perakende çözümüyle birinciliğe layık görülen Verifone’un ödülünü, 22 Kasım’da Ritz Carlton Hotel’de düzenlenen ödül töreninde, Verifone Güney Doğu Avrupa, Türkiye ve Türkî Cumhuriyetler Genel Müdürü Onur Altınbaş aldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@