BUDGET'TAN WHATSAPP DİJİTAL ASİSTAN İLE 'ONLINE REZERVASYON'

Budget, müşterilerinin araç kiralama deneyim ve memnuniyetini en üst düzeye taşıma hedefiyle, “araç kiralamada bir ilk” olan uygulama “WhatsApp Dijital Asistan ile rezervasyon” hizmetini başlattı. Budget, 444 4 722 numaralı hat ile hizmet sunan WhatsApp Dijital Asistan üzerinden anlık görüşme yoluyla müşterilerine araç kiralama imkanı sağlıyor.

Teknoloji 25.08.2020, 12:27 25.08.2020, 12:27
BUDGET'TAN WHATSAPP DİJİTAL ASİSTAN İLE 'ONLINE REZERVASYON'

Budget, müşterilerinin araç kiralama deneyim ve memnuniyetini en üst düzeye taşıma hedefiyle, “araç kiralamada bir ilk” olan uygulama “WhatsApp Dijital Asistan ile rezervasyon” hizmetini başlattı.

Budget, 444 4 722 numaralı hat ile hizmet sunan WhatsApp Dijital Asistan üzerinden anlık görüşme yoluyla müşterilerine araç kiralama imkanı sağlıyor. Bugüne kadar bu hat üzerinden soru, öneri, rezervasyon talebi iletilebiliyordu. Budget müşterileri, yapay zeka destekli bot sayesinde artık birkaç adımlık yazışma ile rezervasyon numarası da alarak rezervasyonlarını hızlı bir biçimde tek seferde tamamlayabiliyor.

Odağına teknoloji ve inovasyonu alarak, müşteri memnuniyetinde en üst seviyeyi hedefleyen Otokoç Otomotiv bünyesinde hizmet veren Budget, WhatsApp üzerinden online rezervasyon işlemine imkan yaratarak müşterilerine yeni nesil araç kiralama deneyimini yaşatıyor.

Budget’ın filosunda bulunan en yeni araç marka ve modeller arasından araç kiralamak isteyenler Budget’ın 444 4 772 numaralı WhatsApp Dijital Asistanı ile online rezervasyon yaparak araç kiralamanın kolaylığını yaşıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@