Depoda Ürün Ararken Müşteri Kaçmasın

Yerli bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, satış sırasında hızlı olmanın önemini gözönüne alarak hayata geçirdiği yeni özelliklerle stok sayımını, ürün sorgulamayı çok daha kolay hale getirerek müşteriyi bekletmeyi sona erdiriyor.   Mağazalarındaki anlık satışı izleme imkanı sunan, kasaya giren çıkanı güncel olarak her an her yerden takip edebilen ikas ile hangi ürünün ne kadar satıldığı, ödemenin nasıl yapıldığını, stok durumu görülebiliyor.

Teknoloji 20.06.2019, 17:27 20.06.2019, 17:27
Depoda Ürün Ararken Müşteri Kaçmasın
Yerli bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, satış sırasında hızlı olmanın önemini gözönüne alarak hayata geçirdiği yeni özelliklerle stok sayımını, ürün sorgulamayı çok daha kolay hale getirerek müşteriyi bekletmeyi sona erdiriyor. 

Mağazalarındaki anlık satışı izleme imkanı sunan, kasaya giren çıkanı güncel olarak her an her yerden takip edebilen ikas ile hangi ürünün ne kadar satıldığı, ödemenin nasıl yapıldığını, stok durumu görülebiliyor. Satış sırasında müşteriyi bekletmemenin ve hızlı olmanın önemini bilen ikas, yeni eklediği özelliklerde bu ihtiyaçlara çözüm oluyor. Özellikle giyim alışverişlerinde ürünün bedenini bulmak için depoya giden satıcının bazen depoda uzun dakikalarca kalması, ürünü satın müşterinin ürünü satın almaktan vazgeçmeye kadar uzanan bir sürece girmesine bile neden olabiliyor.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@