TÜRKİYE'DE 4 İŞLETMEDEN 3'Ü DİJİTAL DÖNÜŞÜME ÖNCELİK VERİYOR

Dell EMC Çözümler Günü’nde açıklanan araştırmaya göre, Türkiye’deki kurumsal işletmeler geleceğin farkında ve önümüzdeki 12 ay içerisinde öncelikleri arasında dijital dönüşüm yer alıyor. Dell EMC, 11 Kasım’da İstanbul’da Intel’in katkılarıyla Dell EMC Çözümler Günü’nde yeni yapılanma sonrasında ilk kez iş ortakları ve müşterileriyle bir araya geldi.

Teknoloji 15.11.2016, 15:36 15.11.2016, 15:36
TÜRKİYE'DE 4 İŞLETMEDEN 3'Ü DİJİTAL DÖNÜŞÜME ÖNCELİK VERİYOR

Dell EMC Çözümler Günü’nde açıklanan araştırmaya göre, Türkiye’deki kurumsal işletmeler geleceğin farkında ve önümüzdeki 12 ay içerisinde öncelikleri arasında dijital dönüşüm yer alıyor.

Dell EMC, 11 Kasım’da İstanbul’da Intel’in katkılarıyla Dell EMC Çözümler Günü’nde yeni yapılanma sonrasında ilk kez iş ortakları ve müşterileriyle bir araya geldi. Dell EMC Türkiye Ülke Müdürü olarak görevlerini yılsonuna kadar aynı ünvanla sürdürecek olan Didem Duru ve Sinan Dumlu’nun konuşmalarıyla başlayan toplantı, Dell Kurumsal Çözümler Satış, İş Birlikleri ve Strateji Küresel Başkanı Brian Humphries’in dijital dönüşüm konuşmasıyla devam etti.

Yeni yapılanma ile benzersiz bir konuma ulaşacaklarının altını çizen Dell EMC Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru, IDC ile Türkiye’de yapılan dijital dönüşüm ve geleceğe hazır olma araştırması sonuçlarına değindi. Türkiye’nin öncü her 4 kurumsal işletmesinden 3’ünün önümüzdeki 12 ay içerisinde dijital dönüşümü en önemli iş önceliklerinden biri olarak gördüğünü açıklayan Duru, “Türkiye’deki kurumsal organizasyonların geleceğin ve dijital dönüşümün öneminin farkında olduğunu görüyoruz. Teknolojik açıdan bakıldığında BT altyapısı olarak daha bütünleşik bir yapıya ve artık bulut mimarisine geçiş söz konusu. Dell EMC olarak dijital dönüşüme ve geleceğe hazır olmak isteyen şirketlere uçtan uca çözüm sunarak yalnızca inovasyona odaklanmalarını sağlıyoruz” dedi.

Türkiye’deki kullanıcıların artık altyapı olarak hizmet ve uygulamalı mühendislik gibi taleplerini bütün olarak karşılayabilen çözümlere ihtiyaç duyduğunu dile getiren Dell EMC Türkiye Ülke Müdürü Sinan Dumlu, “Dell EMC olarak sunucu, depolama ve sanallaştırma gibi konularda sektör lideri olmanın avantajını elde ediyoruz. Artan BT altyapı ihtiyaçlarını karşılayabilecek çözümleri sunmaya devam ediyoruz” dedi. Hızlı veri işleme için gerekli olan Flash depolama çözümlerinin ülkemizde de çok daha fazla tercih edilmeye başlandığına değinen Dumlu, fiyat ve performans ilişkisinin bu eğilimi hızlandırdığını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@