Atlasglobal ile AXA Hayat ve Emeklilik de AssisTT'li oldu

Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, hizmet verdiği müşterileri arasına Atlasglobal ile AXA Hayat ve Emeklilik’i de ekledi. AssisTT; Atlasglobal için outbound aramalarla müşteri memnuniyetini ölçümlerken, AXA içinse inbound ve outbound çağrı hizmeti verecek.

Çağrı Merkezi 21.04.2017, 10:53 21.04.2017, 10:53
Atlasglobal ile AXA Hayat ve Emeklilik de AssisTT'li oldu
Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, hizmet verdiği müşterileri arasına Atlasglobal ile AXA Hayat ve Emeklilik’i de ekledi. AssisTT; Atlasglobal için outbound aramalarla müşteri memnuniyetini ölçümlerken, AXA içinse inbound ve outbound çağrı hizmeti verecek. AssisTT ayrıca AXA müşterilerinin otomatik katılım süreci, devlet katkısı, cayma hakkı gibi konularda da bilgilendirilmesine yardımcı olacak.

Türk Telekom iştiraki AssisTT, müşteri portföyüne Türkiye’nin alanlarında güçlü iki şirketini daha ekledi. Havacılık sektörünün yükselen markası Atlasglobal ile işbirliğine giden AssisTT, hayat sigortası ve emeklilik sektörünün öncü firmalarından AXA Hayat ve Emeklilik’e de hizmet vermeye başladı. Yapılan işbirlikleriyle birlikte Atlasglobal ve AXA’nın müşterileri AssisTT’ten hizmet almış olacak.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@