Pınar, gıda sektöründe ilk 'işitme engellilere özel çağrı' hizmetini başlattı

Pınar, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “Engelsiz İletişim Hattı” hizmeti ile kendi bünyesinde yer alan Pınar İletişim Merkezi üzerinden görme engelli bireylere sunulan hizmet sonrası şimdi de işitme engelli bireylere özel çağrı merkezi hizmeti ile sektöründe bir ilke daha imza attı.   1973 yılından bu yana Türkiye’de sağlıklı nesillerin yetişmesine öncülük eden Pınar, tüketicilerinin görüş ve taleplerini dinlemek için kurduğu Pınar İletişim Merkezi’nde yeni bir döneme imza attı.

Çağrı Merkezi 14.06.2021, 11:48 14.06.2021, 11:48
Pınar, gıda sektöründe ilk 'işitme engellilere özel çağrı' hizmetini başlattı
Pınar, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “Engelsiz İletişim Hattı” hizmeti ile kendi bünyesinde yer alan Pınar İletişim Merkezi üzerinden görme engelli bireylere sunulan hizmet sonrası şimdi de işitme engelli bireylere özel çağrı merkezi hizmeti ile sektöründe bir ilke daha imza attı.

 

1973 yılından bu yana Türkiye’de sağlıklı nesillerin yetişmesine öncülük eden Pınar, tüketicilerinin görüş ve taleplerini dinlemek için kurduğu Pınar İletişim Merkezi’nde yeni bir döneme imza attı. “Engelsiz İletişim Hattı” hedefiyle yola çıkan Pınar, Pınar İletişim Merkezi üzerinden görme engelli bireylere sağlanan hizmet sonrası yine bir ilke imza atarak işitme engelli bireylere özel çağrı hizmetine başlıyor.

 

Geçtiğimiz yıl yüzde 89 oranında müşteri memnuniyetine ulaşan Pınar İletişim Merkezi, altyapısına yatırım yaparak 2020 yılından itibaren görme engelli vatandaşlara hizmet sunmaya başlamıştı. Görme engelli bireylerin satış ve sonrasında akıllarına takılan soruları sorabilecekleri, ürünler hakkında bilgi ve destek alabilecekleri çağrı hizmetini hayata geçiren Türkiye’deki ilk gıda markası olan Pınar, şimdi de işitme engelli bireylere özel çağrı hizmeti için çalışmalarını tamamladı. İşitme engelli vatandaşların destek almalarını sağlayacak altyapı çalışmalarının yanı sıra Pınar İletişim Merkezi operatörleri de işaret dili eğitimleri ile sürece hazırlandı. Tüketiciler, Pınar İletişim Merkezi’nin  444 76 27 telefonunu arayarak veya Türkiye’deki tüm İşitme Engelliler Dernekleri’ne bildirilen çağrı hizmeti numarasıyla bağlanıp destek alabilecekler. 



Görüntülü destek ile “Engelsiz İletişim Hattı”

 

Tüm tüketicilerden gelen geribildirimlere önem veren Pınar İletişim Merkezi, işitme engelli bireylere sağlanacak görüntülü çağrı hizmeti üzerinden öneri, talep ve şikayetler için görüşme sağlayacak.  Tüketici, Pınar iletişim Merkezi operatörüne ürünleri göstererek görüntülü bir şekilde destek alabilecek, ürün içeriği ile ilgili detaylar ve ürünler hakkında bilgi sahibi olabilecek, son tüketim tarihi gibi akıllara takılabilecek sorularına anlık olarak yanıt bulabilecek.

 

Ali İsmet Öner: “İşitme Engelliler, Pınar’la engelsiz bir şekilde iletişim kurabilecek”

 

Pınar’ın işitme engelliler özel oluşturduğu çağrı merkezi hizmetini değerlendiren Türkiye İşitme Engelliler Derneği Başkanı Ali İsmet Öner, işitme engellilerin çoğu alanda işaret dili desteği olmayan çağrı merkezleriyle problemler yaşadığını belirterek; “Pınar’ın işaret dili eğitimi alan çağrı merkezi operatörleriyle yeni bir “Engelsiz İletişim Hattı” kurması sayesinde talep ve isteklerimizi sorunsuz bir şekilde aktarabileceğiz. Bu hizmetinden dolayı Pınar’a teşekkür ederiz” dedi. 

 

Pınar İletişim Merkezi’ne haftanın 7 günü ulaşılabiliyor

Tüketiciler Pınar markası ile ilgili tüm görüş, öneri ve şikayetleri için Pınar İletişim Merkezi’ne 444 76 27 numaralı telefondan, [email protected] mail adresinden,  twitter.com/InfoPinar ve facebook.com/PınarİletişimMerkezi adreslerinden 7 gün sabah 07:00 ile akşam 23:00 saatleri arasında kesintisiz ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@