Savatel İzmir'de 4 bin çağrı merkezi istihdamına hazırlanıyor

Savatel çağrı merkezi, mevcutta 370 kişilik ekibini 4 bine çıkarmaya hazırlanıyor. Çağrı merkezi alanında 2008 yılından bu yana Şenol Çağrı Merkezi adıyla hizmet veren ve kısa süre önce Savatel markasını oluşturarak sektördeki yolculuğuna devam eden firma, İzmir’de bir otelde düzenlenen basın lansmanında 2017’de hizmete açılacak yeni binayla 4 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını açıkladı.

Çağrı Merkezi 26.12.2016, 15:08 26.12.2016, 15:08
Savatel İzmir'de 4 bin çağrı merkezi istihdamına hazırlanıyor

Savatel çağrı merkezi, mevcutta 370 kişilik ekibini 4 bine çıkarmaya hazırlanıyor.

Çağrı merkezi alanında 2008 yılından bu yana Şenol Çağrı Merkezi adıyla hizmet veren ve kısa süre önce Savatel markasını oluşturarak sektördeki yolculuğuna devam eden firma, İzmir’de bir otelde düzenlenen basın lansmanında 2017’de hizmete açılacak yeni binayla 4 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını açıkladı.

Hukuk, bankacılık ve iletişim sektörü olmak üzere pek çok alanda çağrı merkezi hizmeti sunduklarını dile getiren Savatel Genel Müdürü Papatya Taşpınar, 2017 yılında yeni tesislerini kurmayı amaçladıklarını belirterek, “Bugün kadromuzda 250 kişilik uzman müşteri temsilcisi ve 120 çağrı personeli olmak üzere 370 kişi yer alıyor. Çalışanlarımızın büyük bir bölümü kadın ve gençlerden oluşuyor. Merkezimizde kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Teknik destek ve insan kaynakları organizasyon yapımızı daha da geliştirmek için Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceğimiz yeni binamızla birlikte tüm birimlerimizi bir araya getireceğiz. 2017’de hizmete açacağımız yeni binamızda 4 bin kişiye istihdam sağlayarak Türkiye’nin farklı firmalara hizmet veren sesi olacağız” diye konuştu.

Kaynak: milliyet.com.tr

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@