Teleperformance Türkiye Koşu Takımı, TEMA Vakfı için İyilik Peşinde Koştu

Türkiye’nin önde gelen dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmet sağlayıcısı Teleperformance Türkiye, çalışanlarından oluşan koşu takımıyla TEMA Vakfı’na destek sağladı. 38.

Çağrı Merkezi 24.11.2016, 16:58 24.11.2016, 16:58
Teleperformance Türkiye Koşu Takımı, TEMA Vakfı için İyilik Peşinde Koştu
Türkiye’nin önde gelen dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmet sağlayıcısı Teleperformance Türkiye, çalışanlarından oluşan koşu takımıyla TEMA Vakfı’na destek sağladı. 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda Adım Adım organizasyonu ile birlikte 8. kez 10 km. koşan Teleperformance Türkiye koşu takımı topladığı bağışlarla 5.000 çocuğa doğa eğitimi ve 10.000 fidan hedefiyle oluşturulan ”Ağaç Kardeşliği” projesini destekledi.

Teleperformance Türkiye, CRM ve çağrı merkezi hizmetleri sektöründeki başarısını toplumsal fayda üreten projeleri ile taçlandırıyor. Eğitim, sağlık ve çevre gibi pek çok alanda sosyal çalışmalar yürüten Teleperformance Türkiye, çalışanlarından oluşan koşu takımıyla da fayda sağlıyor.

50’den fazla çalışanın yer aldığı Teleperformance Türkiye koşu takımı, 13 Kasım’da gerçekleşen 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda Adım Adım ile birlikte TEMA Vakfı yararına koşarak bağış topladı. TEMA Vakfı’nın “Ağaç Kardeşliği” projesi kapsamında bu bağışlar, çocukların Vakfın doğa eğitim programına katılmalarına ve doğayla giderek azalan ilişkilerini güçlendirmelerine destek olacak. Ayrıca oluşturulacak Adım Adım – Çocuklar Hatıra Ormanı’yla erozyonla mücadeleye katkı sunacak.

Yarattıkları toplumsal değeri artırarak sürdürmeyi hedeflediklerini dile getiren Teleperformance Türkiye Genel Müdürü Engin Utkan, “İş sorumluluklarımızın yanı sıra dünyaya kattığımız sosyal değerlerle bilinçlendirici ve topluma faydalı projeler yürütüyoruz. İşimizin odağında insan var ve bu anlayışımıza paralel olarak birçok alanda sosyal hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz. Kurumsal Sosyal Sorumluluk kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarımızı iki ana kavram altında topluyoruz: ‘Doğa Dostu’ ve ‘Dünya Vatandaşı’. İhtiyaç sahibi çocuklara ve yetişkinlere maddi yardım sağlanmasından sokak hayvanlarına mama yardımı yapılmasına, Kızılay’a kan bağışında bulunmaktan kadına şiddetin engellenmesi için yürütülen projelerde aktif roller alınmasına kadar farklı kulvarlarda başarılı projelere imza atıyoruz. 38. Vodafone İstanbul Maratonu’ndaki koşu takımımızın özverili çalışmaları da bunun bir göstergesi. 2013 yılından itibaren Teleperformance koşu takımı olarak katıldığımız yardım koşuları ile toplamda 425 bağışçıya ulaştık ve AÇEV, AKUT, TEMA, Koruncuk ve Buğday Derneği gibi STK’lar için 40.000 TL’nin üzerinde bağış topladık. Bunun gibi pek çok farklı alanda çalışmalarımızla bugüne dek 175 bin TL’nin üzerinde nakdi ve ayni yardım topladık. Kısaca, kurumsal sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek bizim DNA’mızda var” dedi.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@