Xerox'ta teknoloji ve servis 2 şirketle birbirinden ayrılıyor

Xerox, Ocak 2017 tarihinden itibaren Xerox Corporation ve Conduent Incorporated adlı halka açık iki bağımsız şirket olarak faaliyetlerini sürdürecek. Yeni yapılanmada Xerox Corporation; tüketicilere, her ölçekten ofise ve grafik sanatlar sektörüne yönelik doküman yönetimi teknolojileri, yazılım ve servislerini sunacak.

Çağrı Merkezi 05.01.2017, 15:13 05.01.2017, 15:13
Xerox'ta teknoloji ve servis 2 şirketle birbirinden ayrılıyor
Xerox, Ocak 2017 tarihinden itibaren Xerox Corporation ve Conduent Incorporated adlı halka açık iki bağımsız şirket olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Yeni yapılanmada Xerox Corporation; tüketicilere, her ölçekten ofise ve grafik sanatlar sektörüne yönelik doküman yönetimi teknolojileri, yazılım ve servislerini sunacak. Conduent Incorporated şirketi ise ulaşımdan, sağlığa, finanstan çağrı merkezine çok farklı sektörlere yönelik, İş Süreç Yönetimi (BPO) hizmetleri alanında faaliyetlerini sürdürecek.

Xerox CEO’su Jeff Jacobson konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Xerox için tarihi önemde bir dönüm noktasını yaşıyoruz. Bu değişimin müşterilerimize ve hissedarlarımıza daha iyi kazanımlar ve uzun dönemli bir başarı getireceğine yürekten inanıyorum” dedi. Conduent CEO’su Ashok Vemuri ise “Conduent adı altında, sıra dışı iş süreç yönetimi çözümlerimizi kullanarak karlı bir büyüme stratejisi ile müşterilerimize katma değerli hizmetler sunacağız” diyerek gerçekleşen dönüşüm ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@