Otopratik'ten müşteri hizmetlerinde bir ilk

Brisa’nın lastiğin ötesinde hizmetler sunma hedefiyle hayata geçirdiği hızlı araç bakım servis zinciri Otopratik, “online araç bakım fiyat teklifi” hizmetini hayata geçirdi. Türkiye’de sektörde bir ilk olarak hayata geçen hizmet Otopratik’in yenilenen websitesi 

Genel 04.07.2021, 17:36 04.07.2021, 17:36
Otopratik'ten müşteri hizmetlerinde bir ilk
Brisa’nın lastiğin ötesinde hizmetler sunma hedefiyle hayata geçirdiği hızlı araç bakım servis zinciri Otopratik, “online araç bakım fiyat teklifi” hizmetini hayata geçirdi. Türkiye’de sektörde bir ilk olarak hayata geçen hizmet Otopratik’in yenilenen websitesi otopratik.com.tr üzerinden araç sahiplerine sunuluyor.

Araç sahipleri, kendi araç bilgilerini girerek, anında ve kolayca araçlarının bakım ve onarım fiyatlarını görebiliyor. Her marka ve modeldeki binek araç için kullanılabilir olan hizmet, servis fiyatlamasında standart şeffaf fiyat sunarak araç sahiplerinin servis ihtiyaçlarını karşılarken kötü sürprizlerle karşılaşmasını engelliyor. Müşteriler, dilerlerse yine modül üzerinden tüm Türkiye’deki Otopratikler’den anında online randevu oluşturarak fiyat teklifi aldıkları bu hizmetleri alabiliyor. 

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, yenilikçi satış, bakım ve servis noktası Otopratik’in mağaza sayısını ve hizmet kapsamını genişletirken, müşteri deneyimini öncü dijital hizmetlerle de iyileştiriyor.

Her marka ve model için anında online bakım fiyat teklifi

Brisa, müşterilerine verdiği üstün deneyimini dijitale de taşımak amacıyla, araç sahiplerinin servis deneyimlerini ve ihtiyaçlarını incelediği bir yıldan uzun süren bir araştırma gerçekleştirdi. Bu araştırma sonucunda müşterilerin en büyük sorunu olan araç servislerine güven konusuna odaklanarak her marka ve model araç sahibinin dijital ortamda araç bakım fiyatını anında öğrenip istediği Otopratik servisinden randevu alabildiği bir sistem geliştirdi. Otopratik.com.tr üzerinden ulaşılabilen sistemde Türkiye’de bir ilk olan bu hizmet sayesinde müşteriler, ihtiyaçları olan hizmetlerin fiyatını anında ve şeffafça öğrenebiliyor. Böylece Otopratik’e hizmet almak için gelmeden önce müşteriler bütçelerini planlayabiliyor ve beklenmeyen masraflarla karşılaşmıyor. Otopratik mağazalarına olan güveni daha da artıran bu uygulama, müşterilerin hayatını kolaylaştırırken, Türkiye’nin neresinde olursa olsun tüm müşterilerin aynı yüksek standartta servis hizmeti almalarını sağlıyor ve aynı kaliteli ürünleri garantili olarak aynı fiyata satın almalarına imkân sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@