Garanti Emeklilik, Müşteri Memnuniyetini En İyi Yöneten Emeklilik ve Hayat Markası seçildi

Garanti Emeklilik, başarılı çalışmalarıyla kazandığı prestijli ödüllere yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Kurum, sikayetvar.

Müşteri Deneyimi 24.03.2017, 16:29 24.03.2017, 16:29
Garanti Emeklilik, Müşteri Memnuniyetini En İyi Yöneten Emeklilik ve Hayat Markası seçildi
Garanti Emeklilik, başarılı çalışmalarıyla kazandığı prestijli ödüllere yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Kurum, sikayetvar.com’un düzenlediği ve 17 sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası şirketlerin ödüllendirildiği A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards’ta hayat emeklilik sektöründe bu yıl da birincilik ödülünün sahibi oldu.

 

Garanti Emeklilik, sektöründe fark yaratan uygulamalarıyla saygın ödüller kazanmaya devam ediyor. Kurum, sikayetvar.com’daki gerçek şikayetleri temel alan A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards’ta önemli bir başarıya imza atarak hayat emeklilik sektöründe bu yıl da birincilik ödülüne layık görüldü.

 

sikayetvar.com tarafından düzenlenen organizasyonda sıralamalar; şikayetçi müşterilere yönelik gerçekleştirilen, yılda 400 bin anketin değerlendirilmesiyle oluşturulan “Müşteri Deneyimi Endeksi” baz alınarak belirleniyor. Şikayetin çözüm sürecinden, sunulan hizmet ve çalışmaların kalitesine, tüm aşamaların marka algısına etkisine kadar pek çok düzeyde parametrenin ölçümlenmesiyle sonuçların belirlendiği ödüllerde Garanti Emeklilik, iki yıl üst üste birincilik ödülüne sahip olmayı başardı.

 

“Müşteri memnuniyetini tüm çalışmalarımızın kalbine koyuyoruz”

 

Garanti Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı K. Çağlayan Bakaçhan müşteri memnuniyetini merkezine alan bir anlayışla sektördeki çalışmalara öncülük ettiklerini vurguladı. Bakaçhan, sözlerine şöyle devam etti; “Müşteri merkezli yaklaşımımızı teknolojik yatırımlar ile destekleyerek sektörümüzde öne çıkıyoruz. Müşteri memnuniyeti kavramına tek taraflı bakmıyor, hem çalışanlarımızı hem de müşterilerimizi mutlu edecek bir ortamın temin edilmesi ile fark yaratabileceğimizi düşünüyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızın böylesine anlamlı ödüller ile taçlanmasından gurur ve mutluluk duyuyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@