Müşteri Deneyimi Arenası

Türkiye’nin önde gelen markalarının yarıştığı Müşteri Deneyimi Arenası’nda ödüller Babylon Bomontiada’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Yoğun rekabete sahne olan Müşteri Deneyimi Arenası’nın; Dijital kategorisinde  Anadolu Sigorta Memorial Sağlık Grubu Omnichannel kategorisinde  Yapı Kredi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aras Kargo  İnovasyon kategorisinde   Anadolu Sigorta Yapı Kredi  Opet hayata geçirdikleri projelerle ödüle layık bulundu.

Müşteri Deneyimi 12.02.2018, 13:38 12.02.2018, 13:38
Müşteri Deneyimi Arenası
Türkiye’nin önde gelen markalarının yarıştığı Müşteri Deneyimi Arenası’nda ödüller Babylon Bomontiada’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Yoğun rekabete sahne olan Müşteri Deneyimi Arenası’nın;

Dijital kategorisinde 

  • Anadolu Sigorta

  • Memorial Sağlık Grubu


Omnichannel kategorisinde 

  • Yapı Kredi

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi

  • Aras Kargo


 İnovasyon kategorisinde 

  •  Anadolu Sigorta

  • Yapı Kredi 

  • Opet hayata geçirdikleri projelerle ödüle layık bulundu.


Nice Medya tarafından ve müşteri deneyimi alanında yeni nesil teknolojiler geliştiren Pisano desteğiyle gerçekleştirilen Müşteri Deneyimi Arenası, 6 Mart 2018’de Babylon Bomontiada’da gerçekleşti. Müşteri hizmetleri ve deneyimi alanındaki parlak fikirlerin paylaşım platformu olma vizyonuyla hayata geçirilen projede ödül alan markalar, başarı hikayelerini fikir aşamasından uygulamaya, daha iyi bir müşteri deneyimi yaratmanın sırlarını katılımcılarla paylaştı.

Tamamı müşteri deneyimi hakkında ilk etkinlik olma özelliği taşıyan Müşteri Deneyimi Arenası’nda yarışmaya başvuran markalar üç temel kategoride değerlendirildi. E-ticaretten, bankacılığa, telekomdan, hazır giyime ve perakendeye kadar birçok lider markanın projelerinin değerlendirildiği etkinlik Pisano tarafindan desteklendi. Müşteri deneyimi alanında uzman ve sektöre hakim akademisyenlerden oluşan değerli jüri,  müşteri hizmetleri ve deneyimi alanındaki parlak fikirleri değerlendirdi. Ön değerlendirmenin ardından toplam 24 proje Arena’da aday olarak yarışmaya hak kazandı.

 

Sağlık’ta dijital deneyim rekabette fark yaratıyor: Memorial Sağlık Grubu ve Anadolu Sigorta.

 

Müşteri Deneyimi Arenası’nın dijital kategorisi yoğun bir rekabete sahne olurken ödül kazanan markalar sağlık sektöründen geldi. Memorial Sağlık Grubu ve Anadolu Sigorta, geliştirdikleri uygulamalarla müşterilerine 7 gün / 24 saat hizmet veren ve müşteri deneyimini dijitale aktaran iki marka olarak ödüle layık bulundu. Memorial Sağlık Grubu, geliştirdiği uygulama ile hizmet sunduğu hastalara hastanede kaldıkları süre boyunca sağlık durumları ve karşılaşacakları süreçlerle ilgili güncel bilgileri takip edebilmelerine olanak sağlarken; Anadolu Sigorta, Sağlık Sigortası sahiplerine sunduğu 7/24 Canlı ve Görüntülü Sağlık Danışmanlığı Hizmeti ile müşteri memnuniyetini beklentilerin ötesine taşıdı.

 

Omnichannel’ın  Başarılı Hikayeleri: Yapı Kredi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aras Kargo

Müşteriyle farklı pek çok noktada temas kuran, tüm temas noktalarını bütünleşik bir müşteri deneyimi yaklaşımıyla yöneten başarılı markaların değerlendirildiği Omnichannel kategorisinde Yapı Kredi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aras Kargo ödüle layık bulundu.

 

İnovatif yaklaşımlarıyla müşterileriyle anlamlı ilişki kuran şirketler:

Anadolu Sigorta, Yapı Kredi ve Opet

Müşteri Deneyimi Arenası’nın Inovasyon kategorisinde ödüle layık bulunan Anadolu Sigorta, müşterilerinin minimum 3 gün süren konut hasar ödemelerini mobil uygulama üzerinden yapacakları ihbar ile 3,5 saniyeye indiriyor. Kategorinin bir diğer kazananı Yapı Kredi, kaybolduğunu sandığımız kredi kartlarını panikle temelli kapattırmak yerine Mobil uygulama üzerinde tek tuşa basarak 24 saat geçici süreyle kapatmaya olanak sağlayan bir uygulamayla ödüle layık bulundu. Opet ise, geliştirdiği proje ile Akaryakıt sektörünün genel bir sorunu olan yanlış yakıt türünün doldurulmasının önüne geçerek, hem müşteri hem de bayi tarafında oluşacak büyük sıkıntıları engelliyor.

Nice Medya tarafından organize edilen etkinliğin görsellerine;

https://www.facebook.com/pg/cxclub/photos/?tab=album&album_id=1380315885446940 

Etkinliğin videosuna;

https://youtu.be/u7lP5DryoUI linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Yarışmacı olmak veya bilet almak için: www.musterideneyimiarenasi.com


 

Organizasyon:




 

 

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@