Yabancı Dilde İnsan Kaynakları İhtiyacınıza Çözüm Oluyoruz

"En çok talep gören Almancaya ek olarak Türkiye’de daha nadir bulunan bazı diller için, adayların yaşadıkları ülkeden Türkiye’ye gelmelerini sağlıyoruz."

Çağrı Merkezi 13.10.2022, 09:32 13.10.2022, 14:39 Eylem gün
Yabancı Dilde İnsan Kaynakları İhtiyacınıza Çözüm Oluyoruz

Dr. Mustafa Sedefoğlu 

WinHR Uluslararası İnsan Kaynakları  Kurucusu

Yaklaşık 30 yıllık tecrübeye sahip kadromuzla en çok talep gören Almancaya ek olarak Türkiye’de daha nadir bulunan bazı diller için, relokasyon çalışması ile adayların yaşadıkları ülkeden Türkiye’ye gelmelerini sağlıyoruz.

Türkiye’de faaliyette bulunan ve danışmanlığını yaptığımız çokuluslu ve yerel büyük firmaların yanında, farklı ülkelerde faaliyette bulunan çağrı merkezleri ile sağlık kuruluşları için de aday desteği sağlıyoruz. 


‘İşe alım süreçlerinde uçtan uca hizmet veriyoruz!’
Yaklaşık 30 yıllık kurumsal iş tecrübesine sahip yönetim kadrosu ve dinamik danışman ekibimizle birlikte, yurt içi ve yurt dışı firmaların nitelikli insan kaynağı ihtiyaçlarını en uygun çözümler ile karşılamaktayız. İşimiz; doğru adayı, doğru işe, en kısa sürede yerleştirmek!


WinHR Uluslararası İnsan Kaynakları Danışmanlık firması olarak; başta çağrı merkezi sektörü olmak üzere, Bankacılık / Finans, Uluslararası Sağlık ve diğer birçok sektörde hizmet veren şirketlerin işe alım süreçlerine en hızlı ve kaliteli şekilde destek veriyoruz. 


Her geçen gün güçlenen işe alım ekibimizle tüm rollerde ihtiyaç duyulan pozisyonları hızlı şekilde kapatabiliyoruz! 

Yoğun işe alım dinamiğine sahip global ve yerel çağrı merkezleri için, Türkiye’nin tüm bölgelerinden görev yapan ekibimizin desteği ile her dilde adayı kolaylıkla bulabiliyoruz. Almanca ve İngilizce dilleri başta olmak üzere, Portekizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Çince, Japonca, Korece gibi diğer tüm dillerde ve bu dillerin alt lehçelerinde güçlü aday havuzumuzla farklı sektörlerdeki müşterilerimize hizmet veriyoruz. 


Dil okulumuzun gücünü arkamıza aldık!
Yabancı dil koşulu olan roller için, grubumuza ait dil okulunun gücünü de arkamıza alarak, bu konuda uzman seviye ölçümleme ekibiyle adayların yabancı dil seviyelerini aynı gün ölçerek, detaylı raporları ortalama 2 saat gibi kısa sürelerde hizmet verdiğimiz firmalarımıza sunuyoruz.


Yurt dışından relokasyon çalışması yapıyoruz!
Özellikle çok talep gören Almanca ve Türkiye’de daha nadir bulunan bazı diller için, ilgili ülkedeki partnerlerimizle birlikte relokasyon çalışması yaparak, adayların yaşadıkları ülkeden Türkiye’ye gelmelerini sağlıyoruz. Bu sayede, aday bulmakta sıkıntı yaşanılan dillerde de sorunu asgariye indirebiliyoruz.


Diğer ülkelerdeki çağrı merkezlerine de işe alım ihtiyaçları konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz!
Türkiye’de faaliyette bulunan ve danışmanlığını yaptığımız çokuluslu ve yerel büyük firmaların yanında, farklı ülkelerde faaliyette bulunan çağrı merkezleri ile sağlık kuruluşları için de aday desteği sağlıyoruz. 
Türkiye’nin çok dilli hizmet veren en büyük İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı firması olma yolunda emin adımlarla yürüyen WinHR’ın en önemli hedefi; “dil bilen, nitelikli iş gücü istihdamı denildiğinde, akla gelen ilk firma” olmaktır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@