YEDAŞ'tan 36 Yeni Noktada Müşteri Memnuniyeti

YEDAŞ, hizmet sorumluluğundaki 5 il ve ilçelerdeki 36 noktada Kullanıcı Hizmetleri Merkezlerinde sunduğu hizmetle müşteri memnuniyetini sağladı.

Enerji 22.11.2023, 13:23 22.11.2023, 15:02 Eylem gün
YEDAŞ'tan 36 Yeni Noktada Müşteri Memnuniyeti


Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerinde yaklaşık 3 milyonun üzerinde vatandaşın elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayarak, ‘hizmet bölgelerine değer katmak’ ve ‘sunduğu hizmetleri mükemmelleştirmek’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren YEDAŞ, iletişim kanallarını genişletmeyi sürdürüyor.

YEDAŞ, hizmet sorumluluğundaki 5 il ve ilçelerdeki 36 noktada Kullanıcı Hizmetleri Merkezlerinde sunduğu hizmetle müşteri memnuniyetini sağladı. Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerinde yaklaşık 3 milyonun üzerinde vatandaşın elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayarak,Tüketiciye Yakın Müşteri Noktaları YEDAŞ olarak 'Çağrı merkezi, web sitesi, online işlemler, ALO 186' gibi interaktif hizmet kanallarının yanı sıra, ulaşılabilirlik noktasında da müşteri iletişim ağlarını genişlettiklerini açıklayan Müşteri Deneyimi Müdürü Ali TUTCU, mükemmelliğe giden yolun müşteri memnuniyeti çalışmalarından geçtiğini, bu bilinçle yeni dönemde dijitalleşmeye ayak uydurarak, kişiye özel kanallar, dijital dönüşüm ve yapay zekâ destekli çözümler sunduklarını söylerken, sözlerine şöyle devam etti: "Dijital dönüşüm ve alternatif iletişim kanallarımızın sayısını artırmamızın yanı sıra yüz yüze iletişime de önem veriyoruz. Bu kapsamda yüz yüze iletişim kurduğumuz hizmet noktalarımızı %80 oranında artırarak müşterilerimize özel hizmetler sunuyoruz. Müşteri deneyiminde mutlak başarının müşteriyi dinlemekten, ulaşılabilir olmaktan, sorunları ivedi olarak çözmekten, şikayetlerin tamamına geri dönüş yapmaktan ve verdiğimiz hizmetle ilgili müşterilerimizle daha fazla temasta bulunmaktan geçtiğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle çalışmalarımızı planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız ile tüketicilerimizin yaşadıkları bölgelere yakın iletişim noktaları oluşturarak onların işlemlerini hızlı ve kolay şekilde yürütmelerini sağlıyoruz."


Talep Girişinden Arıza Bildirimine


Hayata geçirdiği yeni model ile müşterilerine ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri yerinde vermeyi hedefleyen YEDAŞ, böylelikle müşterilerin, talep girişi, bildirim/evrak sorgulama, bilgi güncelleme, elektrik arıza bildirimi, planlı kesinti SMS talebi, kaçak/usulsüz elektrik kullanımı ihbarı, sokak aydınlatma arıza bildirimi gibi birçok işlemi artık Kullanıcı Hizmetleri Merkezleri aracılığıyla kolaylıkla yapabilecekleri bir hizmeti daha hayata geçirmiş oluyor. ‘hizmet bölgelerine değer katmak’ ve ‘sunduğu hizmetleri mükemmelleştirmek’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren YEDAŞ, iletişim kanallarını genişletmeyi sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@