Bircom'un Yeni CEO'su Can İlkhan

Can İlkhan, iletişim teknolojileri ve tüketici elektroniği alanındaki 20 yıla uzanan kariyeri boyunca çalıştığı firmalarda yerel ve uluslararası sayısız proje yönetti, üst düzey yönetici pozisyonlarında görev yaptı. 2010 yılında Bircom’da göreve başlamasının ardından şirket bünyesinde çeşitli yönetici pozisyonlarını üstlendi.

Genel 18.02.2019, 11:52 18.02.2019, 11:52
Bircom'un Yeni CEO'su Can İlkhan

Can İlkhan, iletişim teknolojileri ve tüketici elektroniği alanındaki 20 yıla uzanan kariyeri boyunca çalıştığı firmalarda yerel ve uluslararası sayısız proje yönetti, üst düzey yönetici pozisyonlarında görev yaptı. 2010 yılında Bircom’da göreve başlamasının ardından şirket bünyesinde çeşitli yönetici pozisyonlarını üstlendi. İlkhan, Bircom’da pazarlama, satış ve strateji yönetimi gibi alanlarda görev yapmasının yanı sıra şirketin Ar-Ge projelerini ve Bakanlık onaylı Ar-Ge merkezinin kuruluşunu yönetti. Bircom’da son dönemde Ürün Yönetimi, Ürün Geliştirme, Müşteri Deneyimi Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Can İlkhan, Ocak 2019 itibariyle CEO olarak atandı.

Galatasaray Lisesi ve Marmara Üniversitesi, İktisat Fakültesi mezunu olan Can İlkhan, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Bilgi Teknolojileri alanında yüksek lisans ve Koç Üniversitesi’nde Executive MBA yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi Sayısal Yöntemler bölümünde doktora programına devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@