Kar yağışı yolda bıraktı, en çok çekici ve yol yardımı arandı

Yellow Pages, verilerine göre, kar yağışının çok etkili olduğu 6-10 Ocak tarihleri arasında online platformda kullanıcılar en çok çekici ve yol yardımı kategorisinde arama yaptı.   850 binden fazla firma bulunan Yellow Pages’ta yapılan aramalarda artış görünen diğer kategoriler sırasıyla; hava yolları (%32), taksi (%27), fast food (%25), bijüteri (%24), kafe (%21) ve tüp bayileri (%15).

Müşteri Deneyimi 12.01.2017, 16:16 12.01.2017, 16:16
Kar yağışı yolda bıraktı, en çok çekici ve yol yardımı arandı
Yellow Pages, verilerine göre, kar yağışının çok etkili olduğu 6-10 Ocak tarihleri arasında online platformda kullanıcılar en çok çekici ve yol yardımı kategorisinde arama yaptı. 

850 binden fazla firma bulunan Yellow Pages’ta yapılan aramalarda artış görünen diğer kategoriler sırasıyla; hava yolları (%32), taksi (%27), fast food (%25), bijüteri (%24), kafe (%21) ve tüp bayileri (%15). Özellikle taksi aramaları şehirler bazında farklılık gösterdi. Kara alışık olmayan İzmir taksi aramalarında ilk sırayı aldı. İzmir’i, Ankara ve İstanbul takip etti.
Evde mahsur kalınca sıkıntıdan yedik

Kar yağışı sırasında birçoğumuz evlere hapsolduk. Bu dönemde en çok aranılan kategorilerden biri de fast food aramaları oldu. Dijital platformlar üzerinden yapılan aramalarda fast food aramaları %25 artış gösterdi.

 

Kar çilesi kafelerde keyfe dönüştü

Bir diğer ilginç sonuç ise kafe aramalarındaki artış oldu. Kar çilesini sıcak bir kahve eşliğinde keyfe dönüştürmek isteyenler %21 artışla en çok kafe aradı. Eğlenceden vazgeçmeyenler ise %18 oranında gece klubü ve bar kategorisinde arama gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@