Odeabank İnternet Sitesini Müşterilerinin Hayatını Kolaylaştıracak Şekilde Yeniledi

Yeni tasarım sayesinde Odeabank müşterileri artık, mobil site veya masaüstü site ayrımı olmadan akıllı telefon, tablet ya da laptop farketmeksizin tek bir site üzerinden tüm internet bankacılığı işlemlerini gerçekleştirebilecek. Daha sade ve rahatlatıcı bir tasarıma kavuşan site, “interaktif harita kullanım” özelliği sayesinde kullanıcılarına, Şube ve ATM arama gibi alanlarda, bulundukları konuma göre içerik ve adres bilgisi sunabilecek.

Müşteri Deneyimi 05.12.2016, 14:23 05.12.2016, 14:23
Odeabank İnternet Sitesini Müşterilerinin Hayatını Kolaylaştıracak Şekilde Yeniledi
Yeni tasarım sayesinde Odeabank müşterileri artık, mobil site veya masaüstü site ayrımı olmadan akıllı telefon, tablet ya da laptop farketmeksizin tek bir site üzerinden tüm internet bankacılığı işlemlerini gerçekleştirebilecek. Daha sade ve rahatlatıcı bir tasarıma kavuşan site, “interaktif harita kullanım” özelliği sayesinde kullanıcılarına, Şube ve ATM arama gibi alanlarda, bulundukları konuma göre içerik ve adres bilgisi sunabilecek. Ayrıca kullanıcılar, sitedeki harita üzerinden interaktif işlem yapabilecek.

 

Odeabank Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Küçük, “Teknoloji ve inovasyonun önemine inanarak, bu alana sürekli yatırım yapmayı önceliğimiz olarak belirledik. Müşterilerimize, yenilikçi ürün ve hizmetler sunarak sektörde güvenilir bir yer edindik. Teknolojinin sağladığı tüm avantajlardan faydalanarak müşterilerimiz için hayatı kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle teknoloji ve inovasyona gereken tüm yatırımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

GÜNCEL PİYASA VERİLERİ ve SOSYAL AĞ GİRİŞİ

Odeabank’ın yeni internet sitesinde “Detaylı Piyasa Bilgileri” de sunuluyor. Bu sayede Odeabank müşterileri geçmiş dönem piyasa verilerini ana sayfaya yerleştirilen grafikler üzerinden kolayca öğrenip takip edebilecek ve tüm güncel piyasa verilerine ulaşabilecek.

Öte yandan Odeabank’ın yeni internet sitesine sosyal medya platformları üzerinden giriş yapmaya imkan veren “sosyal ağ girişi” özelliği eklenmesi de planlanıyor. Böylece kullanıcılar, Facebook ve Twitter üzerinden de siteye kolayca giriş yapabilecek. Odeabank’ın mobil uygulamasında sunulan kişiye özel “indirim kodları” artık, sosyal ağ üzerinden giriş yapmış kullanıcılara da sunulabilecek.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@