YAPAY ZEKA ZEKİ ile VATAN'A İKİ ALTIN EFFİE

Vatan Bilgisayar, Effie Türkiye Ödüllerinde "Zeki" adını taşıyan yapay zeka uygulamasıyla 2 kategoride altın ödül kazandı.   ‘’Veriden Yürüyenler/Veri ile Yürüyenler’’ ve ‘’Online/Offline Perakende ve Pazar Yeri’’ kategorilerinde  ödül almaya hak kazanan "Zeki", tüketicilerin ihtiyaçlarını öğrenip onlara en uygun bilgisayarı seçmekte yardımcı olması için geliştirilmiş bir yapay zeka uygulaması.

Perakende 30.09.2020, 17:11 30.09.2020, 17:11
YAPAY ZEKA ZEKİ ile VATAN'A İKİ ALTIN EFFİE
Vatan Bilgisayar, Effie Türkiye Ödüllerinde "Zeki" adını taşıyan yapay zeka uygulamasıyla 2 kategoride altın ödül kazandı. 

‘’Veriden Yürüyenler/Veri ile Yürüyenler’’ ve ‘’Online/Offline Perakende ve Pazar Yeri’’ kategorilerinde  ödül almaya hak kazanan "Zeki", tüketicilerin ihtiyaçlarını öğrenip onlara en uygun bilgisayarı seçmekte yardımcı olması için geliştirilmiş bir yapay zeka uygulaması.

Karşılıklı sohbet şeklinde kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarını öğrenen Zeki, sonrasında bu verilere en uygun bilgisayar seçeneklerini kullanıcıya sunuyor. Ünlü sanatçı Çağlar Çorumlu’nun sesini verdiği, akıllı mı akıllı bir elektronik tezgahtar olan Zeki’ye, www.vatanbilgisayar.com adresinden ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@