15. BÇM (Banka Çağrı Merkezleri) Zirvesi Collection Toplantısı

15. BÇM (Banka Çağrı Merkezleri) Zirvesi Collection Toplantısı, yine Türkiye'nin en önemli bankaları "Tahsilat" başlığında buluşturdu.

BÇM ZİRVESİ 13.10.2023, 13:48 13.10.2023, 14:47 Eylem gün
15. BÇM (Banka Çağrı Merkezleri) Zirvesi Collection Toplantısı

Nice Medya tarafından 15 yıldır düzenlenen BÇM (Banka Çağrı Merkezleri)  Zirvesi, Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların tahsilat birim yöneticilerini ortak bir gündemde bir araya getirdi. 

Bu yıl 10 Ekim 2023 tarihinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen Zirve'ye daha önce yer almayan bankaların da eklenmesiyle Zirve'nin kapsayıcılığın yükselmesi dikkat çekti.  

Akbank, Aktifbank, Denizbank, Fibabanka, Garanti BBVA, Halkbank, HSBC, Ing Bank, İş Bankası, Kuveyt Türk, Odeabank, QNB Finansbank, Şekerbank, TEB, Türkiye Finans, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Kuveyt Türk olmak üzere 19 bankanın tahsilat ve çağrı merkezi birimlerinin yöneticileri Zirve'de bir araya geldi. 

Toplantının sponsorluğunu üstlenen Turkcell Global Bilgi, oturumun başında düzenlediği bir panelde, banka tahsilat birim yöneticileri ile beraber tahsilat açısından geçmiş yılı değerlendirerek, gelecek yılın öngörülerini ele aldı.    

Katılımcıların her yıl kendi gündemlerini ve konuşmacıları belirledikleri farklı bir yapıya sahip olan BÇM Zirvesi, bu özelliği ile diğer tüm etkinliklerden farklılık arz ediyor. Katılımcıların keyifli boğaz manzarası eşliğinde buluştuğu zirve, gündem konularının ele alındığı oturumun ardından sona erdi.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@