Concentrix ve Webhelp Birleşmesi Tamamlandı

Birleşen şirketin nihai ismi üzerine çalışmalar devam ederken, yeni organizasyon Concentrix + Webhelp ticari adı altında faaliyet gösterecek.

Çağrı Merkezi 29.09.2023, 14:11 Eylem gün
Concentrix ve Webhelp Birleşmesi Tamamlandı

Müşteri deneyimi (CX) hizmetleri ve teknolojilerinin global önde gelen sağlayıcısı Concentrix Corporation bugün Webhelp ile birleşmesinin tamamladığını ve iki şirketin entegrasyon sürecinin devam ettiğini duyurdu. Birleşen şirketin nihai ismi üzerine çalışmalar devam ederken, yeni organizasyon Concentrix + Webhelp ticari adı altında faaliyet gösterecek.

Bu birleşme, Concentrix + Webhelp'i, 70'ten fazla ülkedeki kültüre, ayak izine, yeteneklere, geniş dijital ürün yelpazesine, katma değeri yüksek hizmetlere ve üretken yapay zeka çözümlerine sahip global  CX liderlerinden biri olarak konumlandırıyor. 

Concentrix + Webhelp CEO'su Chris Caldwell, birleşme ile ilgili olarak "Bu yeni yolculuğa çıkmaktan heyecan duyuyorum. Güçlerimizi birleştirerek, sektörü yeniden tanımlamak, değerli iş ortaklarımız için CX'in geleceğini tasarlamak, yaratmak ve uygulamak adına eşsiz bir konumda olduğumuza inanıyorum. Bunu mümkün kılan ve oyunun kurallarını değiştiren, dünya genelindeki tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Böylesine yetenekli ve çeşitliğe sahip bir ekiple çalışmaktan gurur duyuyorum" şeklinde bir açıklama yaptı. 

Birleşme ile birlikte Nicolas Gheysens ve Olivier Duha şirketin yönetim kuruluna dahil oldu. Webhelp'in kurucu ortağı ve eski CEO’su, girişimci ve hayırsever Oliver Duha, aynı zamanda birleşen şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenecek. Concentrix + Webhelp birleşiminden sonra şirketin en büyük hissedarı olan Groupe Bruxelles Lambert'in (GBL) ortağı Nicolas Gheysens'in ise, Avrupa genelinde büyük ve başarılı işletmelerin büyümesini destekleyen yatırım ve yönetim kurulu deneyimini şirkete taşıması bekleniyor. 

Concentrix Yönetim Kurulu Başkanı Kathryn Marinello ise yeni katılan isimlerle ilgili olarak “Müşteri deneyimi sektöründe derin bir geçmişe sahip bu kadar güçlü yetenekleri Kurulumuza eklediğimiz için şanslıyız. Olivier ve Nicolas'ın da eklenmesiyle, büyük, karmaşık çok uluslu şirketlere başarılı büyüme yolunda liderlik etme konusundaki uluslararası uzmanlığımızı genişletiyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@