Rubi By'dan Çağrı Merkezlerinin En Büyük Sorunlarından Birine Çözüm

Rubi by, çağrı merkezlerine özel tasarlanan ses yutucu ürünleri ile çağrı merkezindeki ses karışması sorunu önemli ölçüde ortadan kaldırıyor.

Çağrı Merkezi 19.01.2022, 20:21 23.01.2022, 20:15 Eylem gün
Rubi By'dan Çağrı Merkezlerinin En Büyük Sorunlarından Birine Çözüm

Rubi By, zemin, aydınlatma, mobilya ve hava kanalı konularında çağrı merkezlerinin tüm sorularınlarına cevap niteliğinde özel çözümler sunuyor. Çağrı merkezlerine özel tasarladığı mobilyalarda iç mimari, tasarım, projelendirme ve uygulama hizmetleri sunarak çağrı merkezlerinde işin doğasından kaynaklanabilecek agresif havayı, eğlenceli, çalışma isteği doğuran alanlara dönüştürüyor.

Ürünlerini kişiye ve kuruma özel tarz ve tasarımlarla modernize ederek, mevcut durumdan farklı kurguyla yaşamı kolaylaştırmayı amaçlayan Rubi By, estetiğin ve kalitenin yalın bir halde birleştiği projelere imza atıyor. Rubi By tasarım ekibi, çağrı merkezleri ile koordineli çalışarak istek ve gereksinimler doğrultusunda estetik, doğal, çağdaş, fonksiyonel ve bütçeye uygun şekilde hayal edilen çalışma ortamlarını hayata geçiriyor. 
Yenilik denince sadece akla ürünleri ile gelmek istemeyen marka; yeni konumu Levent’te 2000 m2’lik bir alanda bir showroomdan öteye geçerek inovatif bir çözüm merkezi sunuyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@