Neova Katılım Sigorta'dan “Görüntülü Ekspertiz” Hizmeti

Neova Katılım Sigorta, bulaş riskini ortadan kaldırmak ve ekspertiz bekleme süresini minimuma çekmek amacıyla “Görüntülü Ekspertiz” hizmetini devreye aldı.

Sigorta 24.01.2022, 13:25 24.01.2022, 13:42 Eylem gün
Neova Katılım Sigorta'dan “Görüntülü Ekspertiz” Hizmeti

Görüntülü Ekspertiz hizmeti ile konut ve işyerlerindeki küçük ölçekli hasarlarda eksperlerin riziko adresine gitmesine gerek kalmadan hasar tespit işlemleri uzaktan gerçekleştirilebilecek. Böylece, pandemi döneminde evde hasar tespiti yerine uzaktan (görüntülü) hasar tespiti yapılmış olacak. Uygulama ile küçük meblağlı konut hasarları (dahili su, izolasyon hasarı, cam kırılması ve görsel cihazlarda meydana gelen kırılma hasarları) için yerinde hasar tespiti yapmak yerine müşterilerden randevu alınarak; müsait olduğu gün ve saatte; müşterinin izni dahilinde görüntülü ve sesli bir şekilde hasar tespiti yapılabilecek. Süreç, müşterinin hasar ihbarı oluşturmasıyla başlayacak.

Neova Katılım Sigorta'nın devreye aldığı "Görüntülü Ekspertiz" hizmetiyle, ekspertiz süreleri kısalırken, dosyaların bekleme süreleri de azalacak ve ödeme süreleri minimuma inecek. Böylece, operasyonel işlemler de azaltılmış ve verimlilik sağlanmış olacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@