BURGAN BANK MOBİL BANKACILIK UYGULAMASI

Teknolojiye ve müşteri odaklı iş anlayışına önem veren Burgan Bank, mobil bankacılık uygulamasını hizmete sundu.   Burgan Bank’ın yeni uygulamasını iOS cihazlarda AppStore, android cihazlarda Google Play üzerinden cep telefonu veya tabletlerine indiren müşteriler, şubeye gitmeden, 7 gün 24 saat, dilediği yerde ve saatte mobil bankacılık uygulamasından, Burgan Bank’ın internet bankacılığı üzerinden verdiği; pek çok hizmetten yararlanabilecekler.

Teknoloji 23.11.2017, 09:56 23.11.2017, 09:56
BURGAN BANK MOBİL BANKACILIK UYGULAMASI
Teknolojiye ve müşteri odaklı iş anlayışına önem veren Burgan Bank, mobil bankacılık uygulamasını hizmete sundu. 

Burgan Bank’ın yeni uygulamasını iOS cihazlarda AppStore, android cihazlarda Google Play üzerinden cep telefonu veya tabletlerine indiren müşteriler, şubeye gitmeden, 7 gün 24 saat, dilediği yerde ve saatte mobil bankacılık uygulamasından, Burgan Bank’ın internet bankacılığı üzerinden verdiği; pek çok hizmetten yararlanabilecekler.

Dijital Bankacılık Grup Başkanı Ufuk Dinç, konuya ilişkin şunları söyledi: “Dijital bankacılığın geleceğe yatırım olduğu inancıyla Burgan Bank olarak, yılın başından itibaren bu alanda önemli adımlar atmaya başladık. Dijital dönüşümü stratejimizin bir parçası haline getirdik ve Dijital Bankacılık Ekibimiz’i oluşturduk. Odaklı pazarlama, ürün geliştirme, yazılım, veri analitik modelleme ve dijital satış kanallarının bir araya gelmesi ile oluşturulan bu yapı ile Dijital Bankacılık alanında faaliyet göstermeye başladık. Bu aşamada önceliğimiz, hem mevcut hem de potansiyel müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak uygulamaları Bankamızın sistemi ile bütünleştirerek lanse etmek. Mobil Bankacılık uygulamamızı cep telefonu veya tabletlerine indiren müşterilerimiz, internet bankacılığı işlemlerimizden para transferleri, döviz alış ve satış gibi temel hizmetlere her an her yerden ulaşabilecekler. Bunun yanı sıra, kolayca kredi başvurusunda bulunup onaylanması halinde şubeye gitmeden kredilerini kullanabilecekler. Bu uygulamanın dijital bankacılık açısından Burgan Bank’ın rekabet gücünü artıracağına inanıyorum.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@