ininal MEPAŞ İşbirliği ile Kolay ve Online Ödeme

Türkiye’nin lider yeni nesil ödeme platformu ininal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A. Ş.

Teknoloji 25.11.2019, 15:04 25.11.2019, 15:04
ininal MEPAŞ İşbirliği ile Kolay ve Online Ödeme
Türkiye’nin lider yeni nesil ödeme platformu ininal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. (ininal) ile Meram Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (MEPAŞ) iş birliği başladı. İş birliği kapsamında MEPAŞ aboneleri, ininal MEPAŞ Kart’ları ile MEPAŞ Mobil Uygulaması üzerinden faturalarını ödeyebilecek, ininal ve MEPAŞ üye işyerlerinin indirim fırsatlarından faydalanabilecekler. Kullanıcılar MEPAŞ Mobil Uygulaması üzerinden yaptıkları harcamaları takip edebilecek, ininal MEPAŞ Kart’larına kolaylıkla bakiye yükleyebilecekler.

3 milyonu aşkın kullanıcısıyla sektöründe lider konumda olan yeni nesil ödeme platformu ininal, Meram Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (MEPAŞ) ile yeni bir iş birliğine imza attı. İş birliğini değerlendiren ininal CEO’su Ömer Suner, “İş birliğimizle birlikte ininal olarak, MEPAŞ Mobil Uygulamasına ödeme altyapısı hizmeti sunuyoruz. Ayrıca ininal altyapısı ile hayata geçirilen MEPAŞ Kart ile MEPAŞ aboneleri kartlarıyla hem güvenli alışveriş imkanına sahip olabilecek hem de ininal’ın indirim fırsatlarından faydalanabilecekler. Hayata geçirdiğimiz iş birliği kapsamında MEPAŞ, ininal API’leri sayesinde, fatura ödeme hizmetini MEPAŞ Mobil Uygulamasına taşıyarak ödeme ağını dijitalleştirerek zenginleştirmiş olacak” dedi.


MEPAŞ Kart ile kolay fatura dönemi başlıyor


Çalışmalara ilk etapta kullanıcıların ücretsiz bir şekilde temin edebilecekleri ininal MEPAŞ Sanal Kart ile başlanacağına değinen Suner, “ininal MEPAŞ Kart’ın fiziksel basımı tamamlandığında ise kartlar MEPAŞ fatura ödeme noktalarında satışa sunulacak. Aboneler MEPAŞ Kart ile MEPAŞ Mobil Uygulaması üzerinden, fatura ödeme işlemlerini gerçekleştirirken, anlaşmalı üye işyerlerinde indirimlerden yararlanabilecek” diye konuştu.


 


Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İlker Aslanargun, “Her zaman yenilikçi adımlar atarak müşteri yararına çalışmalar yürütüyoruz. Yapılan bu iş birliği sayesinde mobil uygulamamız ve MEPAŞ Kart üzerinden müşterilerimize hızlı ve kolay hizmet sağlamış olacağız. MEPAŞ aboneleri bu sayede birçok avantaj ve indirimden yaralanacak” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@