Pronet de WhatsApp üzerinden hizmet vermeye başladı

Pronet, elektronik güvenlik sektöründe bir ilk olan WhatsApp’taki onaylı kurumsal hesabı üzerinden interaktif hizmetiyle potansiyel müşterilerine ürünleri hakkında detaylı bilgi aktarırken hizmet verdiği müşteri sayısını da artıracak. Pronet’in bu hizmetinden faydalanmak için 0533 717 30 66 no'lu hattı cep telefonuna kaydetmek yeterli.

Teknoloji 12.07.2019, 18:05 12.07.2019, 18:05
Pronet de WhatsApp üzerinden hizmet vermeye başladı
Pronet, elektronik güvenlik sektöründe bir ilk olan WhatsApp’taki onaylı kurumsal hesabı üzerinden interaktif hizmetiyle potansiyel müşterilerine ürünleri hakkında detaylı bilgi aktarırken hizmet verdiği müşteri sayısını da artıracak.

Pronet’in bu hizmetinden faydalanmak için 0533 717 30 66 no'lu hattı cep telefonuna kaydetmek yeterli.

09.00 – 21.00 saatleri arasında Whatsapp hattıyla destek verecek olan Pronet, bu uygulamayla potansiyel müşterilerinin hayatını kolaylaştırırken, hizmet verdiği müşteri sayısını da artıracak. Kurumsal Whatsapp hattıyla her ortamda destek vermeye hazır olan Pronet, önümüzdeki dönemde mevcut müşterilerine yönelik gerçekleştireceği projeler ve anlık destekle Whatsapp aracılığıyla hizmet vermeyi sürdürecek.

En son yenilikleri takip ederek teknolojik gelişmeleri kullanıcılarına sunmaya devam ettiklerinin altını çizen Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Teknoloji trendleri güvenlik sektörünü de doğrudan etkiliyor. Akıllı teknolojiler, platformlar arası uygulamalar gibi gelişmeler ürün ve hizmetlerimizin gelişimine yön veriyor. Whatsapp kurumsal hesabımızla sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Onaylı hesabımızla, ürün ve hizmetlerimizle ilgili canlı destek vermeye hazırız, gerekli hallerde hazır mesaj bildirimlerimizle de kullanıcılarımız ve potansiyel müşterimizle olan iletişimimizi sürdüreceğiz ve müşteri portföyümüzü genişleteceğiz” diyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@