Siemens'ten Tedarikçilere 'Dijitalleşmeyle Değişim' Çağrısı

Siemens Türkiye’nin geleneksel hale gelen Tedarikçi Günü, 6’ncı yılında “Değişimi Dijitalizasyonla Yönet” ana teması ile 26 Ocak Perşembe günü Conrad Otel’de gerçekleştirildi. Endüstri 4.

Teknoloji 27.01.2017, 16:21 27.01.2017, 16:21
Siemens'ten Tedarikçilere 'Dijitalleşmeyle Değişim' Çağrısı

Siemens Türkiye’nin geleneksel hale gelen Tedarikçi Günü, 6’ncı yılında “Değişimi Dijitalizasyonla Yönet” ana teması ile 26 Ocak Perşembe günü Conrad Otel’de gerçekleştirildi.

Endüstri 4.0 ve Dijitalleşme tartışıldı

Organizasyon kapsamında düzenlenen “Siemens 2020 Hedefleri” konulu panel, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye CFO’su Thomas Kolbinger ve Siemens Enerji Bölüm Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Oğuz Tezel’in katılımı ile Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günal moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Siemens Türkiye İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy, tedarikçilerle birlikte yapılan ‘dijitalleşme’ panelinde bu alanda atılması gereken adımları tartışırken Siemens Türkiye Ulaştırma Bölüm Direktörü Cüneyt Genç de “Türkiye’de Ulaşım Pazarı ve Gelişmeler” başlıklı sunumunda tedarikçilerin ulaştırma sektöründeki mevcut durumunu katılımcılarla paylaştı.

Etkinliğe konuk konuşmacı olarak katılan Pegasus CEO’su Mehmet Nane de, “Pazarlama Stratejileri, Markalaşma, Kurumsal Yapıda Başarı” başlıklı konuşmasıyla kendi deneyimlerini katılımcılara aktardı.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@