Türk Telekom'a Stevie'den 7 dalda ödül

Online İşlemler kategorisinde Altın Ödül’e layık görülen Türk Telekom, inovasyon odaklı ve kullanıcı dostu çözümleriyle toplamda 7 Stevie Ödülü’nün sahibi oldu. Müşterilerine hızlı, kolay ve güvenilir yöntemler ile işlem yapma seçeneği sunan “Online İşlemler-Mobil”, Telekomünikasyon Web Kategorisi’nde Altın Ödül’ün sahibi olurken, “Online İşlemler-Ev Telefonu” ve “Online İşlemler-İnternet” kendi kategorilerinde Bronz ödüllerin sahibi oldu.

Teknoloji 21.08.2017, 19:01 21.08.2017, 19:01
Türk Telekom'a Stevie'den 7 dalda ödül
Online İşlemler kategorisinde Altın Ödül’e layık görülen Türk Telekom, inovasyon odaklı ve kullanıcı dostu çözümleriyle toplamda 7 Stevie Ödülü’nün sahibi oldu.

Müşterilerine hızlı, kolay ve güvenilir yöntemler ile işlem yapma seçeneği sunan “Online İşlemler-Mobil”, Telekomünikasyon Web Kategorisi’nde Altın Ödül’ün sahibi olurken, “Online İşlemler-Ev Telefonu” ve “Online İşlemler-İnternet” kendi kategorilerinde Bronz ödüllerin sahibi oldu.

Online İşlemlerin cep telefonu uygulamalarından olan “Online İşlemler Mobil Uygulaması” ise Mobil Site ve Uygulama kategorisinde Gümüş ödüle layık görüldü. “İnternet” ve “Ev Telefonu” Online İşlemler uygulamaları ise aynı kategoride Bronz Ödül’ün sahibi oldu. Yılın en iyi ürün/servis kategorisinde ise akıllı teklif yapısı ile müşterilerine akılcı ürünler sunan “Online işlemler internet – Teklif Sepeti” ise bir diğer Bronz Ödül’ü kazanmayı başardı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@