Yüz ifadenizle anlık indirimler kazanmaya hazır mısınız?

CHIANG MAI, THAILAND - May 11 2019 : Man holding a Oneplus 6 and open appstore searching social Internet service WhatsApp on the screen.

Teknoloji 24.12.2019, 15:28 24.12.2019, 15:28
Yüz ifadenizle anlık indirimler kazanmaya hazır mısınız?
Yapay zeka, makine öğrenimi ve derin öğrenmeye dayalı görüntü işleme çözümleri sunan Türk Ar-Ge şirketi Ayvos, yatırımcı ortağı ETİYA’yla geliştirdiği SWin uygulaması ile yüz ifadeleriyle tamamlanacak görevler üzerinden perakende markalarından indirim kazanma imkanı sunuyor. 

Ayvos, görüntü işleme teknolojisini yeni geliştirdiği mobil uygulamaya entegre ederek yepyeni bir meydan okuma oyunu sunuyor. SWin uygulaması, kullanıcılarına gülümse, şaşır veya sinirlen gibi görevler vererek tamamlanan görevleri yapay zeka algoritmasıyla otomatik olarak puanlayabiliyor. Uygulama, yapay zekanın belirlediği puana göre kullanıcıların seçeceği anlaşmalı markalarda kullanılabilecek indirim kuponlarını bildirim yoluyla iletiyor. Ayvos Kurucu ve CEO’su Eray Hangül, şu an için sadece Android platformunda kullanıma sunulan uygulamada yapay zekayı oyunlaştırma odaklı kullanarak hem markalara hem de kullanıcılara kazanç sağlayacak eğlenceli bir uygulama geliştirmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@