Deterjan Artık Tek Tuşla Kapıya Geliyor

P&G ve Vestel işbirliğiyle tek tuşla deterjan siparişi verme dönemi başladı.  İkinci aşamada makineler kendi siparişini verecek.

Teknoloji 20.06.2019, 15:15 20.06.2019, 15:15
Deterjan Artık Tek Tuşla Kapıya Geliyor
P&G ve Vestel işbirliğiyle tek tuşla deterjan siparişi verme dönemi başladı. İkinci aşamada makineler kendi siparişini verecek.

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin Vestel işbirliğiyle geliştirdiği ‘Kolay Gelsin Teknolojisi’ ile artık deterjan siparişleri tek bir tuşla kapıya kadar teslim ediliyor. Ariel’in ardından Fairy’nin de dahil edildiği proje kapsamında, Vestel çamaşır ve bulaşık makinesi kullanıcıları, makinenin yanında verilen butona basarak Ariel ve Fairy siparişlerini verebiliyor. Eş zamanlı olarak akıllı telefon aplikasyonu da geliştirilen teknoloji, ücretsiz kargo, uygun fiyat ve sürpriz hediye gibi fırsatlar da sunuyor.

İkinci aşamada makineler kendi siparişini verecek

P&G ve Vestel’in geliştirdiği teknolojinin ikinci aşamasında, çamaşır ve bulaşık makinelerinin otomatik olarak sipariş vermesi hedefleniyor. Buna göre, deterjan seviyesi belli bir sınırın altına indiğinde, otomatik dozaj sistemli makineler kendi deterjan siparişini verip ürünün eve teslim edilmesini sağlayacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@