Simit Sarayı Mobil Uygulamasına Yoğun İlgi

Print

Teknoloji 25.11.2019, 14:33 25.11.2019, 14:33
Simit Sarayı Mobil Uygulamasına Yoğun İlgi

Sıcak , samimi, yenilikçi , günümüz trendlerini yakalayan ve müşterilerine her zaman ulaşılabilir mottolarıyla yolla çıkan Simit Sarayı,dijital yatırımlarına devam ediyor.

Google Play Store ve Apple Store’da yayına alınan Simit Sarayı Mobil uygulaması, kısa süre içinde kullanıcılardan yoğun ilgi gördü.

Simit Sarayı; uygulamayı indiren tüm Türkiye’deki müşterilerine hoş geldin, biriktirme ve doğum günü kampanyaları ile lezzetli bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

Uygulama dahilinde misafirlerine ilk indirdiklerinde herkese limonata, americano veya Türk kahvesi ikramından, 5. küçük çaya 6. Çay hediyesinden ve doğum günlerine özel muffin kampanyasından yararlanabilecekler.

Simit Sarayı mobil app uygulaması ile müşteriler; en yakın Simit Sarayı mağazalarını hemen bulabilir, kampanyalardan ve özel avantajlardan anında haberdar olabilirken, kupon biriktirebilir, Simit Sarayı ürünlerini görüntüleyebilir ve bilgi edinebilir, en yakın Simit Sarayı mağazasını harita üzerinden görerek nasıl gidebileceğini öğrenebilir, Simit Sarayı'nın kampanya ve avantajları ile ilgili kişiye özel bilgilendirmeleri alabilir duruma geliyor.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@