Fales Akustik Çözümlerle Evlerde Ofis Konforu

Tasarımlarında her zaman doğaya dönüşümü esas alan ve buna uygun ürünlerinde %100 keçe kullanımı sağlayan Fales Akustik Çözümler, evlerde oluşan gürültüyü ortadan kaldırıyor, kolay montaj özelliği ile evlere sessizlik getiriyor.     Pandemi süreci ile evden çalışma sisteminin daha da yaygınlaştığı bu dönemde ofis hayatını özleyen ve o konforu evlerinde bulmak için uğraş veren çalışanları düşünen Fales Akustik Çözümler, ürünleri ile ev ortamlarınızdaki yankı, gürültü ve kirli sesleri ortadan kaldırıyor.

Teknoloji 22.03.2021, 03:19 22.03.2021, 03:19
Fales Akustik Çözümlerle Evlerde Ofis Konforu
Tasarımlarında her zaman doğaya dönüşümü esas alan ve buna uygun ürünlerinde %100 keçe kullanımı sağlayan Fales Akustik Çözümler, evlerde oluşan gürültüyü ortadan kaldırıyor, kolay montaj özelliği ile evlere sessizlik getiriyor. 

 

Pandemi süreci ile evden çalışma sisteminin daha da yaygınlaştığı bu dönemde ofis hayatını özleyen ve o konforu evlerinde bulmak için uğraş veren çalışanları düşünen Fales Akustik Çözümler, ürünleri ile ev ortamlarınızdaki yankı, gürültü ve kirli sesleri ortadan kaldırıyor. A sınıfı ses yutuculuğu sayesinde iletişim anlamında sesi daha iyi ileterek daha konforlu bir iş alanı hazırlıyor.   Kolay montaj özelliği bulunan bu ev tipi ürünleri yaşam alanlarında konumlandırmak oldukça kolaylaşıyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@