Ünlü Menkul Müşterileri Artık Uzaktan Hesap Açılabilecek

"Kolay Hesap" uygulaması ile sermaye piyasalarında işlem yapmak isteyen bireysel yatırımcılar, görüntülü görüşme ile uzaktan hesap açabilecek.

Teknoloji 10.03.2022, 21:26 Eylem gün
Ünlü Menkul Müşterileri Artık Uzaktan Hesap Açılabilecek

Türkiye’deki finans piyasalarının gelişimine yönelik birçok yeniliğe imza atan Ünlü Menkul, sermaye piyasalarında işlem yapmak isteyen bireysel yatırımcıların görüntülü görüşme ile, uzaktan hesap açmalarını sağlayacak yeni uygulamasını devreye aldı. App Store veya Google Playstore'da yer alan Ünlü Menkul Kolay Hesap uygulamasını ücretsiz indirerek gerçekleştirilebilen hesap açma işlemi sayesinde, kurye beklemeye gerek kalmadan, bireysel yatırımcılar dijital onay ile hesap açılabilecek. Ünlü Menkul Kolay Hesap uygulamasında “Süreci Başlat” butonuna tıklandıktan sonra birkaç adımda gerekli bilgiler kolayca doldurulabiliyor. Kimlik bilgileri, Yakın Okuma (NFC) ile uyumlu telefonlar sayesinde tek adımda doğrulanabiliyor. Sözleşmeler dijital olarak onaylandıktan sonra anlık görüntülü görüşme yaparak ya da görüşme randevusu oluşturularak hesap açma süreci tamamlanabiliyor.

‘Müşterilerimize verdiğimiz hizmet kalitesini dijital dönüşüm faaliyetlerimiz kapsamında daha üst seviyelere taşıyoruz’

Tüm iş süreçlerinde her geçen gün artan dijitalleşmenin önemine dikkat çeken Ünlü Menkul Genel Müdürü Gamze Akgüney, “Günümüzde dijitalleşme hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yenilikçi teknolojilere verdiğimiz önemle biz de iş yapış biçimimizde dijitalleşmeyi önceliklendiriyor, müşterilerimize verdiğimiz hizmet kalitesini dijital dönüşüm faaliyetlerimiz kapsamında daha üst seviyelere taşıyoruz. Bu kapsamda projelendirdiğimiz yeni hizmet ve uygulamaları devreye almaya devam edeceğiz. Bugüne kadar Türkiye sermaye piyasalarının gelişimi için vermiş olduğumuz desteği, dijitalleşmeye odaklanan her adımımız ile daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@